Мінус головний конгресмен

Мінус головний конгресмен

Олексій Івченко склав із себе повноваження голови Конгресу українських націоналістів. Незважаючи на те, що КУН на партійних зборах проголосував за переобрання Івченка, він вирішив відійти від партійних справ.

Під пильним оком Януковича

Під пильним оком Януковича

Учора у Верховній Раді було запроваджено посилені заходи безпеки. Біля будівлі парламенту збільшилася кількість охорони, журналістів ретельніше перевіряли при вході до ВР. А все через те, що в стіни Ради мав навідатися Президент України. У Віктора Януковича, а також його компаньйона — Прем’єр–міністра Миколи Азарова, була важлива місія: взяти участь у церемонії приведення до присяги суддів Конституційного Суду. За законодавством, під час цієї події на засіданні ВР мусять бути перші особи держави, а також голова Верховного Суду.

Маски Костенка

Маски Костенка

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Політичну Львівщину лихоманить: усіх непровладних партійців намагаються загнати у прокрустове ложе схем, прописаних на Банковій. Відтак, фактично підіграти владі вирішила навіть Українська народна партія. Члени УНП відмовились увійти до «джентльменського пакту», запропонованого коаліцією з восьми партій, котрі мали спільно діяти при розподілі місць у виборчих комісіях. Боронити націонал–демократію в області разом вирішили: «Наша Україна», «ПОРА», Європейська партія, Народний рух, «Народна самооборона», УРП «Собор», Партія захисників Вітчизни та Християнсько–демократичний союз. Натомість УНП вирішила відхреститися від колишніх побратимів, які на парламентських виборах утворили блок «Наша Україна», і не підтримала спільну заяву.

Ви чиї будете?

Ви чиї будете?

Голова Тростянецького районного осередку Народної партії Микола Панкін того дня не чекав несподіванок. Підготував документи для того, щоб подати список членів дільничних виборчих комісій від партії, і ніс їх здавати. Але дорогою документи у пана Миколи... забрали.

Не «купка опозицiонерiв» протестує...

Не «купка опозицiонерiв» протестує...

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Позавчора, 20 вересня, Віктор Ющенко надіслав відкритого листа Віктору Януковичу. «Звертаюся до Вас із думкою про майбутнє нашої країни, — пише попереднiй глава держави до Президента нинiшнього. — Про те, яку країну творить наше покоління — і яку країну передамо нашим дітям.

В одне вухо: «Демократія». В інше: «Регрес»

В одне вухо: «Демократія». В інше: «Регрес»

Наступного тижня Україну відвідають співдоповідачі моніторингового комітету Парламентської асамблеї Ради Європи. Про це повідомив Президент ПАРЄ Мевлут Чавушоглу під час зустрічі з лідером партії «Батьківщина» Юлією Тимошенко в Києві. Керівник поважної інституції цими днями перебуває в Україні й проводить зустрічі з ключовими політиками. Він зазначив, що звіт щодо стану демократії в Україні буде заслуханий на сесії ПАРЄ в жовтні.

Всі статті рубрики