Я., «Побєда» і Дмитро

Я., «Побєда» і Дмитро

І Дмитро Медведєв, і Віктор Янукович хочуть бути, як Володимир Путін. Після знаменитого автопробігу Володимира Володимировича по Далекому Сходу президенти двох держав вирішили й собі покататися під прицілами теле– і фотокамер на авто. Підняти рейтинг, а заодно й провести зайві — вже котрі цього року — переговори. Спершу обидва дісталися повітрям до Брянська, а звідти — проїхали за кермами раритетних машин 60 км до Глухова, що в Сумській області.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Кандидата замовляли?

Кандидата замовляли?

Один з лідерів партії «Єдиний центр» Ігор Кріль написав Президенту Віктору Януковичу листа, в якому просить захистити їхнього партійного претендента на посаду мера Харкова — Андрія Білогрищенка — від можливого замаху. «Інформацію про найнятого в Росії професіонального вбивцю, що має завдання фізичного знищення кандидата, нам повідомили компетентні джерела у правоохоронних органах Харківської області, — пише народний депутат від «НУНС». – Причому замовлення цієї брудної операції зроблено в Харкові».

Хто примушує Юлю «харкати кров’ю»?

Хто примушує Юлю «харкати кров’ю»?

Юлія Тимошенко вимагає від Президента Віктора Януковича особистої зустрічі. Про це лідерка БЮТ повідомила вчора на прес–конференції в Києві. Порив опозиціонерки до розмови з главою держави стосується насамперед поведінки влади під час виборчої кампанії — за словами Тимошенко, останні події навколо місцевих виборів дозволяють їй говорити, що виборів в Україні не буде, а лише «підконтрольна ЦВК освятить протоколи, які будуть сфальсифіковані представниками більшості територіальних комісій». Опозиціонерка каже, що лідери її партії безпосередньо хочуть розповісти Януковичу про ситуацію з виборами й надати відповідні документи, в тому числі щодо неправомірних рішень Мін’юсту, Центральної виборчої комісії тощо. А якщо Янукович відмовиться від такої зустрічі, це буде свідченням того, що саме він є головним ідеологом руйнації виборчого процесу, каже екс–Прем’єр–міністр.

СБУ — як КДБ, якому немає виправдання

СБУ — як КДБ, якому немає виправдання

Колишній голова Служби безпеки Валентин Наливайченко вимагає від влади «негайно зупинити акти агресії проти істориків, які відкривають українцям правду про минуле». Так лідер громадського руху «Оновлення країни» прокоментував останні події навколо діяльності Меморіалу «Тюрма на Лонцького» та його співробітників. Нагадаємо, представники СБУ обшукали музей, конфіскували комп’ютери та диски з матеріалами і затримали його співробітника Романа Забілого — за те, що він нібито розсекретив державні таємниці. Хоча в середовищі націонал–патріотів уже висловлюють підозри, що насправді Роман надто близько підійшов до архівів, які містили списки «стукачів» КДБ, серед яких чимало нинішніх можновладців та їхніх посіпак.

А покажіть–но своїх кандидатів

А покажіть–но своїх кандидатів

Львівські правоохоронці зацікавилися політичними партіями. Йдеться, зокрема, про «Нашу Україну». Як розповів «УМ» один з очільників «нашоукраїнського» штабу Олесь Старовойт, до міської організації завітало двоє працівників у формі — старший лейтенант і сержант. Міліціонери перевіряли, чи дійсно партійна організація працює за цією адресою, і між іншим, попросили показати список кандидатів. Партійці ввічливо пояснили, що такої інформації не нададуть, і правоохоронці пішли ні з чим.

Всі статті рубрики