ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Пара до пари

Пара до пари

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Допоки в Україні тече «Дніпр широкий», можна бути впевненим, що не переведуться на нашій землі майстри веслування. Нещодавно вітчизняні байдарочники й каноїсти привезли медалі світового форуму з польської Познані, а сьогодні до України з Португалії повертаються герої континентальної першості з академічного веслування.

Пиво до вечері — шкідливе

Пиво до вечері — шкідливе

Минулого уїк–енду матчі національної першості мали особливий характер, адже відбувалися між поєдинками збірних і єврокубками. У таких випадках тренери команд–лідерів, коментуючи на прес–конференціях причини невиразної гри своїх підопічних, додають до набору стандартних фраз ще кілька висловів — утома, розбалансованість, підготовки до зустрічей «на Європі». А середняки скаржаться на брак ігрової практики. Хай там як, а в такому вікні скромна «Оболонь», складена з вітчизняних виконавців, примудрилася обіграти зірковий «Шахтар». Цікаво, що в дев’ятому турі виграли всі три київські команди, та ще й «під нуль» — навряд чи таке колись траплялося досі.

І так сто разів

І так сто разів

Після суботньої перемоги Володі над нігерійцем Семюелем Пітером старший Кличко, Віталій, порівняв досягнення свого скромного брата зі звершеннями легендарного американця Мохаммеда Алі. «Єдина різниця в тому, що у Володимира немає гідних опонентів», — резонно заявив чемпіон світу за версією WBC. Про себе Віталій скромно промовчав, хоча сам гамселив Пітера не менш переконливо два роки тому.

Чемпіонське повернення

Чемпіонське повернення

Тенісні вболівальники звикли, що на турнірах серії «Великого шолома» найбільше неприємностей погода створює в англійському Уїмблдоні. Але цього разу «відзначився» «Ю–Ес оупен» — через дощ змагання не змогли завершити в неділю й перенесли кілька матчів на понеділок, зокрема фінали в чоловіків і спортсменів з обмеженими можливостями. А жіночі пари не встигли дограти буквально кілька хвилин. Цікаво, що чоловічий фінал на цьму турнірі грається в понеділок уже третій рік поспіль.

Як перемогти, нікого не обігнавши

Як перемогти, нікого не обігнавши

Гран–прі Італії в Монці став останнім європейським етапом у цьому напруженому чемпіонаті — попереду ще три гонки на Далекому Сході, Бразилія й розв’язка в ОАЕ. Перед вояжем у Сінгапур підняли собі настрій пілоти «Феррарі»: «домашній» Гран–прі виграв Фернандо Алонсо, а Феліпе Масса фінішував третім. Між ними вклинився минулорічний чемпіон Дженсон Баттон із «Макларена». У лідери ж заліку вийшов Марк Уеббер із «Ред булл» — для цього виявилося достатньо приїхати шостим (що теж було непросто, але австралієць показав справжній клас, коли на заключних колах майстерно обігнав Ніко Хюлькенберга).

«Срібні» акорди

«Срібні» акорди

Знову, як і навесні, українські борці–«вільники» повертаються з великих міжнародних змагань з однією нагородою. Недавно на континентальній першості в Азербайджані за всю «синьо–жовту» команду віддувався Василь Федоришин (вагова категорія до 60 кг), який тоді зійшов на «бронзову» сходинку п’єдесталу. І тепер, на світовій першості, що впродовж минулого тижня тривала в Москві, олімпійський призер Пекіна–2008 став рятівною паличкою для колективу Руслана Савлохова. У вирішальній сутичці за «золото» Федоришин, перебуваючи за крок до перемоги, віддав її господареві змагань Бесіку Кудухову. На шляху ж до фіналу одесит здолав узбека Ділшода Мансурова, грузина Малхаза Курдіані, турка Ерсіна Сетіна та Зелімхана Хусейнова з Азербайджану.

Всі статті рубрики