Хто тут «козли»?!

Хто тут «козли»?!

Користувачі мережі інтернет, які в пошуковій системі Google минулого тижня задавали запит «rada.gov.ua» — це адреса сторінки Верховної Ради України, натрапляли на вельми пікантний результат. Найпопулярніший пошуковий сайт у першому рядку видавав сторінку з нецензурною назвою «еб***е козлы». А офіційний сервер ВР ішов лише в наступному рядку.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Несолодкі обіцянки

Несолодкі обіцянки

Після того як у пресу просочився текст меморандуму між українським урядом і Міжнародним валютним фондом, стало зрозуміло, чому влада намагалася приховати деталі повідомлень. Навряд чи комусь сподобалося б те, що для жінок підвищать пенсійний вік, а ціна природного газу для населення наступного року знову зросте.

Полiтика на два береги

Полiтика на два береги

Кабмін узявся втілювати в життя домовленості українського і російського президентів відносно спорудження мостової переправи через Керченську протоку. Днями Прем’єр Микола Азаров підписав розпорядження про створення міжвідомчої робочої групи, якій доручено затвердити план організації будівництва. Очолив її міністр транспорту та зв’язку Костянтин Єфименко. Загалом до складу групи увійшли 23 особи, серед яких заступники міністра регіонального розвитку та будівництва Ігор Соколов та міністра економіки — Олександр Сухомлин (обох призначено заступниками голови робочої групи), заступники мiнiстра транспорту — Олексій Баранов, голови Ради міністрів Криму — Павло Бурлаков, голови «Укравтодору» — Валерій Фалюш, голова «Укрморрічфлоту» Сергій Крижанівський та інші.

Поїду на власному поїзді...

Поїду на власному поїзді...

Доволі оригінально й недешево організував власну поїздку до Криму на засідання Ради нацбезпеки та оборони керманич Міністерства транспорту та зв’язку Костянтин Єфименко. Нагадаємо, що Президент Янукович скликав позачергове засідання РНБО 5 серпня у зв’язку із загрозою пожеж у країні. Чимало членів Радбезу добиралися до Криму, де відпочивав Президент, літаками. А пан Єфименко організував такий собі залізничний чартер: до Сімферополя він приїхав у ВІП–вагоні.

Всі статті рубрики