Хтось чає, хтось чхає

Хтось чає, хтось чхає

Учора парламент знову виділив на боротьбу з грипом чималеньку суму. Законопроект про внесення змін до бюджету–2009 передбачає виділення 608 мільйонів гривень, хоча раніше йшлося про 1 мільярд. Це при тому, що, порівняно з першим читанням, сума видатків зросла втричі. За проект закону про внесення змін до бюджету–2009 проголосувало 232 депутати: БЮТ, Блок Литвина, Компартія й частина «НУНС».

«Беркут» клюне Януковича?

«Беркут» клюне Януковича?

Партія регіонів звинуватила команду Тимошенко в підготовці провокацій, які мають на меті «будь–якою ціною скомпрометувати Віктора Януковича та понизити його рейтинг». Одна з таких операцій — захоплення урочища «Межигір’я», де розташована дача Януковича. «Команда Тимошенко планує залучити перевдягнутих у цивільну форму бійців «Беркута», які під прикриттям народних депутатів Бондаренка і Ар’єва повинні силоміць увірватися на територію урочища «Межигір’я», — йдеться у вчорашній заяві Партії регіонів.

Двоє в одному кріслі. Один із них — Москаль

Двоє в одному кріслі. Один із них — Москаль

Своє законне право на посаду керівника кримської міліції, яку він займав до призначення на цю посаду Москаля, Анатолій Могильов на вчорашній прес–конференції підтвердив не тільки виграшним для нього рішенням Окружного адміністративного суду Донецька від 11 грудня 2009 року , а й урядовим розпорядженням за підписом Юлії Тимошенко. Ксерокопію документа, датованого 8 грудня, він навіть продемонстрував медійникам. А ще зачитав виписку з внутрішнього відомчого наказу від 9 грудня, вже за підписом міністра Юрія Луценка, де зазначено, що генерал–лейтенант Геннадій Москаль звільнений із посади згідно зі статтею 39 КЗОП України — за власним бажанням. І також повідомив, що Москаль ще з 6 грудня у відпустці, а нині перебуває в ранзі виконувача обов’язків начальника кримського Главка МВС.

«Комісійна» рівність

«Комісійна» рівність

Центральна виборча комісія повернула Вікторові Ющенку квоту на посаду секретаря окружної виборчої комісії в окрузі №188, що на Херсонщині. Відповідне рішення було прийняте на засіданні ЦВК позавчора під вечір. «Вважаю, це спільна перемога — не тільки Віктора Ющенка, — зазначив у коментарі «УМ» уповноважений представник В. Ю. у Центрвиборчкомі Андрій Парубій. — Це перемога права та демократії, оскільки ті речі, які відбувалися в окружкомах, містили небезпечну тенденцію для виборчого процесу».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики