Двоє в одному кріслі. Один із них — Москаль

16.12.2009

Своє законне право на посаду керівника кримської міліції, яку він займав до призначення на цю посаду Москаля, Анатолій Могильов на вчорашній прес–конференції підтвердив не тільки виграшним для нього рішенням Окружного адміністративного суду Донецька від 11 грудня 2009 року , а й урядовим розпорядженням за підписом Юлії Тимошенко. Ксерокопію документа, датованого 8 грудня, він навіть продемонстрував медійникам. А ще зачитав виписку з внутрішнього відомчого наказу від 9 грудня, вже за підписом міністра Юрія Луценка, де зазначено, що генерал–лейтенант Геннадій Москаль звільнений із посади згідно зі статтею 39 КЗОП України — за власним бажанням. І також повідомив, що Москаль ще з 6 грудня у відпустці, а нині перебуває в ранзі виконувача обов’язків начальника кримського Главка МВС.

Утім сам позивач особливо не рветься у своє колишнє крісло. Принаймні на сьогодні остаточно ще не вирішив: продовжить роботу в місцевому виборчому штабі Віктора Януковича чи займеться все ж таки професійною діяльністю. Прин­циповим, мовляв, для нього є досягнення попраної беззаконням справедливості.

Геннадій Москаль у коментарі «Центру журналістських досліджень» виклав свою правду. Зокрема, повідомив, що продовжує виконувати свої обов’язки , жодних заяв не писав і про обнародувані Могильовим документи геть нічого не знає. І називає все це «неетичним способом ведення політичної боротьби».