Без пам’яті й уболівальників

Без пам’яті й уболівальників

Цього року міжнародний турнір пам’яті легендарного українського тренера Ігоря Турчина в Києві знову не відбудеться. Торік причиною відмови від проведення вже начебто традиційного змагання стала фінансова криза, тепер же цьому нібито «посприяла» епідемія грипу.

Перемоги присвятили Федчуку

Перемоги присвятили Федчуку

Сьогодні поминальною службою Божою в рідній Коломиї, де народився і похований Андрій Федчук, земляки та знані прикарпатські спортсмени вшанують його пам’ять. Нагадаємо, 15 листопада близько восьмої години вечора автомобіль «Лексус», за кермом якого перебував колишній боксер, у селі Стопчатів з’їхав у кювет і перекинувся. Від отриманих травм 29–річний Федчук помер на місці, що засвідчили лікарі швидкої допомоги Косівської районної лікарні.

На хвилях емоцій

На хвилях емоцій

Хокей історично називають найшвидшою у світі грою, тож хокеїстам не звикати до калейдоскопічної зміни подій — як на майданчику, так і в житті. Минулого тижня Україну струсонула звістка, що головний тренер нашої збірної Михайло Захаров, крім мінської «Юності», очолив ще й національну команду Білорусі. Утім, як повідомив президент ФХУ Анатолій Брезвін, Захаров пообіцяв у повному обсязі виконати зобов’язання перед «синьо–жовтими», хоча є великі сумніви, що це йому вдасться.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Київ — Донецьк — 3:3

Київ — Донецьк — 3:3

Близько трьох тижнів тривала пауза у вітчизняному чемпіонаті, пов’язана з матчами збірної України. У суботу представники прем’єр–ліги відновили змагання, назабивавши у черговому турі на радощах аж 24 м’ячі. Центральним був поєдинок між «Динамо» та «Шахтарем», в якому наставник киян Валерій Газзаєв із другої спроби переміг принципового опонента з Донецька, та ще й із великим рахунком. Про важливість цієї звитяги свідчило обличчя російського наставника після голів його підопічних: воно просто світилося від радості.

Всі статті рубрики