«Духовний брат» Януковича та інших

«Духовний брат» Януковича та інших

У спокійному і навіть нудному політичному житті Вінницької області сталась подія, яку обговорюють мало не на кожному перехресті: Дмитро Дворкіс оголосив, що збирається незабаром знову стати головою облдержадміністрації. Яким чином? Дуже просто: він очолить регіональний виборчий штаб Віктора Януковича, а після перемоги лідера Партії регіонів на президентських виборах займе перше крісло у місцевій владній ієрархії. Мовляв, така практика набула поширення, і він готовий рятувати регіон від занепаду.

Законотворчі нонсенси

Законотворчі нонсенси

Як уже писала «УМ», позавчора Конституційний Суд України визнав шість положень закону про вибори Президента у редакції, прийнятій Верховною Радою 21 серпня, такими, що не відповідають Конституції.

Брехня «Регіонів» під ковпаком ФБР

Брехня «Регіонів» під ковпаком ФБР

Дружина брата нардепа Романа Зварича Марта Лопатинська як громадянка США звернеться до Федерального бюро розслідувань, аби там відкрили кримінальну справу за фактом незаконного прослуховування її телефонної розмови зі Зваричем. Депутат повідомив про це сайту «Українська правда», зазначивши, що «відповідно до законів США, це (незаконне прослуховування. — Авт.) є злочин».

«З Україною на кулаках»

«З Україною на кулаках»

Це сталося ще минулої п’ятниці, але набуло розголосу вже цього тижня. На центральному майдані Тернополя завершували останні приготування сцени для виступу артистів із туру «З Україною в серці» та появи на подіумі самої «України» — Юлії Тимошенко. У цей час на протилежному кінці площі зібралася «група протесту». Представники Спілки політв’язнів та репресованих України розгорнули плакати аж ніяк не приємного для Тимошенко змісту на кшталт «Україна — не вона. Вона — не Україна», «Юлія Тимошенко веде Україну у колонію Російської Федерації» тощо.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Реєстрове кандидатство

Реєстрове кандидатство

Учора вранці в Центральну виборчу комісію занесли документи Анатолій Гриценко та Арсеній Яценюк — політики молодої генерації, які на виборах претендуватимуть на один електорат. Утім члени парламентської фракції «Наша Україна — Народна самооборона» виявилися не першими: ще у вівторок ввечері у ЦВК подав документи молодший і спритніший — Олег Рябоконь, 1973 р.н.

«По фотокартках діти впізнали трьох депутатів»

«По фотокартках діти впізнали трьох депутатів»

Нічого нового і сенсаційного у справі розбещення дітей ні міністр МВС, ні Генпрокурор, яких під кінець вівторкового засідання викликали на «килим» до парламенту, не розповіли. Все покрито мороком «таємниці слідства». «Вже стільки сказано про цю справу, що мені як Генеральному прокурору навіть важко щось додати», — чесно зізнався Олександр Медведько. Щоправда, Генпрокурор підтвердив, що всіх трьох депутатів — «фігурантів» справи — діти впізнали на фотокартках. Двоє з депутатів уже допитані правоохоронцями. Третього мали запросити «на розмову» вчора.

Всі статті рубрики