На майданах знову лунає «Ю–щен–ко!»

На майданах знову лунає «Ю–щен–ко!»

Віче на підтримку діючого Президента «За Україну з Ющенком!» зібрало на центральному майдані Тернополя багатьох з тих, хто стояв тут із помаранчевими стрічками і прапорцями восени 2004–го, підтримуючи великий київський Майдан. Треба зазначити, що в Тернополі давно не було багатолюдного політичного зібрання, на якому б присутні слухали ораторів так уважно й схвильовано.

Львів гуртується

Львів гуртується

Позавчора сесійну залу Львівської облради, що пам’ятає часи В’ячеслава Чорновола, заповнили сотні галичан. Приміщення обрали не випадково — свого часу саме звідси почалися процеси демократизації усієї України.

Усіх в одну могилу?

Усіх в одну могилу?

Ці жахливі деталі повідомляє тижневик «Дзеркало тижня» із посиланням на власні джерела у правоохоронних органах. Так, біля села Довгалівське Рокитнянського району Київської області, на місці поховання голови Георгія Гонгадзе, вказаному ймовірним убивцею журналіста екс–генералом МВС Олексієм Пукачем, слідчі виявили фрагменти останків ще двох чоловічих тіл. Йдеться про людські кістки, що належать, за висновком експерта, людині 50 років, і лобову частину черепа людини 30—40 років.

На кому шапка горить?

На кому шапка горить?

Під гучні обіцянки лідерів Партії регіонів не допустити фальсифікацій на президентських виборах функціонери «синіх» на місцях самі активно готуються сфальшувати результати волевиявлення на підвладних їм територіях. Принаймні жодного іншого більш–менш логічного пояснення рішенню Луганської обласної ради про «нарізку» виборчих округів ніхто не вигадав.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Бідний Паша

Бідний Паша

Доки Павло Лазаренко відбуває термін покарання в американській... жіночій тюрмі (принаймні так стверджує сайт Федерального бюро тюрем США), його фінансова імперія наказала довго жити. Такий висновок роблять журналісти Вадим Климентьєв, Борис Брагінський, Юрій Райхель та історик Владислав Романов. Днями вони презентували в обласному центрі книжку під назвою «Феномен Лазаренка: злодій чи геній? Колективне журналістське розслідування». Розвідка за редакцією Климентьєва викликала в регіоні неабиякий інтерес. Адже найближче оточення екс–Прем’єр–міністра, колишнього магната Дніпропетровщини нині розбігається, немов щурі з корабля. І з людьми, і з капіталами Лазаренка кояться дивні речі...

Всі статті рубрики