Заблоковане щастя

Заблоковане щастя

Учора Партія регіонів продовжила блокаду парламентської трибуни. Обурившись тим, що коаліція запропонувала голосувати за законопроекти про підвищення соціальних показників шляхом ручного голосування, «регіонали» забарикадували двері біля президії ВР. За кріслом спікера з’явилося нове гасло: «Москаль, здай депутатський мандат — не ховайся від закону». Могло здатися, що в залі запахло етнічним непорозумінням, але плакат на сусідній стіні — «Генерал Москаль, закон один для всіх?» — вказував на те, що все–таки йдеться про Геннадія Москаля, якого недавно було призначено керівником кримської міліції. Як видно, «регіоналам» вистачає приводів для того, щоб виступати з проте­стами у сесійній залі.

Україна чекає на «Укриття»

Україна чекає на «Укриття»

Перебуваючи у Нью–Йорку, Президент України взяв участь у зустрічі високого рівня, головною метою якої є загальна консолідація зусиль керівництва держав — членів ООН у пошуку дієвих механізмів протидії небезпечним викликам, спричиненим змінами клімату. Віктор Ющенко також був гостем ланч–форуму для учасників «високої» зустрічі, організованого від імені Генерального секретаря ООН Пан Кі Муна для глав держав та урядів. Такою була «розминка» В.Ю. перед Генасамблеєю ООН.

Продати — і край!

Продати — і край!

ОПЗ досі не знято з переліку об’єктів, що підлягають приватизації, бо Фонд держмайна… не отримував жодних документів, які забороняють приватизацію заводу. «На сьогодні у Фонді відсутні судові ухвали, які забороняють проводити конкурс по Одеському припортовому, про існування якихось позовів ми дізнаємося з преси», — сказав виконувач обов’язків голови Фонду Дмитро Парфененко. Фонд, за його словами, визнає лише ту судову ухвалу про заборону проведення конкурсу, яку буде доставлено судовим виконавцем.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

А Вона, а Вона...

А Вона, а Вона...

Перша спроба створити для Юлії Тимошенко конкурентку її, жіночої, статі — «технічну кандидатку» на президентських виборах — виглядає як анекдот.

«Партія «Селянська Україна» збирається висунути кандидатом у президенти свинарку Лідію Степанівну Вона», — так звучить новина, яку позавчора ввечері повідомив сайту «Українська правда» нікому доти не відомий лідер партії Михайло Притула. За словами вождя «Селянської України», Лідія Вона працює старшою свинаркою КСП «Іршики», а у президенти її посунули учасники зборів Старокостянтинівського осередку Хмельницької обласної організації партії, що відбулися 21 вересня в Іршицькій сільраді.

Як забороняють наступний «Майдан»

Як забороняють наступний «Майдан»

В українському політикумі виплив як об’єкт жвавого обговорення проект закону «Про порядок організації і проведення мирних заходів». Історія підготовки цього законопроекту довга, а у Верховній Раді він зареєстрований ще у травні минулого року. Коментувати документ, що вийшов на фінішну пряму, зараз узялися і народні депутати, і правозахисники, і, власне, ті, кого закон у разі ухвалення може ущемити.

Всі статті рубрики