Міністри на підході?

Міністри на підході?

Верховна Рада впритул підійшла до заповнення вакансій, які зяють дірами у виконавчій владі. Як спрогнозував один із керівників фракції БЮТ Андрій Кожем’якін, можливо, вже завтра коаліція візьметься призначати голову Держкомтелерадіо, Антимонопольного комітету та міністра фінансів. «Можливо». Хоча в даному разі «можливо» означає, швидше, «сумнівно», бо такі благі наміри парламентська більшість має вже не вперше, однак досі здійснити їх так і не вдалося. Бодай тому, що в коаліції, як відомо, бракує голосів, а вмовити опозицію або негативно налаштовану до уряду частину «Нашої України» — робота складна й невдячна. Втім Кожем’якін налаштований оптимістично. За його словами, БЮТ постійно проводить на цю тему консультації й діалог з усіма політичними силами в парламенті. «Ми завжди легкі на підйом. Думаю, ми вийдемо на потрібний результат і ви побачите, що навіть група «За Україну» голосуватиме», — зауважив соратник Юлії Тимошенко.

«Чорнявий, симпатичний», але жорсткий

«Чорнявий, симпатичний», але жорсткий

Учора до Комітету Державної Думи РФ у справах СНД «надійшли документи для розгляду питання про призначення Михайла Зурабова послом Російської Федерації в Україні», інформувала агенція «Інтерфакс». «Комітет найближчим часом розгляне це питання, і я певен, його члени дадуть свою згоду на призначення пана Зурабова послом», — сказав «Інтерфаксу» голова цього комітету Олексій Островський. «Закритий та непублічний», за словами пана Островського, Зурабов «показав себе практичною людиною, жорстким керівником».

Юлю зустрінуть помідорами?

Юлю зустрінуть помідорами?

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Напередодні сьогоднішнього візиту Прем’єр–міністра Юлії Тимошенко на Львівщину обласні депутати показово відправили у відставку першого (і єдиного) заступника голови Львівської облради, голову БЮТівської фракції Людмилу Козак, яку за волосся, пофарбоване у фіолетовий колір, позаочі прозивали «Мальвіною». Одразу після цього «біло–сердечна» партія на Львівщині оголосила про перехід в опозицію. І навіть проголосила про «складення повноважень» усіх голів постійних депутатських комісій.

До Києва, по гроші...

До Києва, по гроші...

Вибори на носі, ситуація несприятлива, а отже, час — це гроші, і гаяти його — смерті подібно! Можливо, саме так учора вранці подумала Юлія Тимошенко, і вперше за багато років Прем’єр з’явилася у залі засідань без традиційного десяти–двадцятихвилинного запізнення. Тим самим Юлія Володимирівна спричинила конфуз: половина міністерських крісел на цю мить пустувала. Тимошенко здивовано глянула на першого віце–прем’єра Олександра Турчинова, а той — очима й мімікою — відповів, що сам він також шокований...

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики