Якщо побити Черновецького — нічого не буде,

Якщо побити Черновецького — нічого не буде,

Верховний Суд України відхилив касаційну скаргу Генпрокуратури на рішення Подільського райсуду, який раніше закрив усі кримінальні справи, порушені проти міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. Про це вчора поінформував захисник і колега Луценка по руху «Народна самооборона», нардеп від «НУНС» Геннадій Москаль.

Кіно і росіяни

Кіно і росіяни

Міністерство оборони України зачепило за живе намагання російського журналіста Аркадія Мамонтова у фільмі «Свій–чужий» (вийшов в ефір 1 лютого на телеканалі «Росія») довести участь українських військовослужбовців у війні на Кавказі у серпні 2008 року. Мамонтов розповідає, нібито атаку на Цхінвалі з грузинського боку здійснювали 270 українців, із них 10—15 були вбиті. Натомість наше оборонне відомство заявляє: автор не має реальних документальних підтверджень участі українських вояків у цьому конфлікті, а «доказова» база фільму ґрунтується лише на «балачках–поясненнях» так званих «свідків». При цьому не було представлено жодного кадрового військовослужбовця ЗС України, який би підтвердив свою участь у російсько–грузинському конфлікті. Фільм, підготовлений на низькому професійному рівні, носить провокативний характер і направлений на дискредитацію держави Україна та її Збройних сил, ідеться в заяві прес–служби МО з цього приводу.

Торішня картопля — меню латифундиста

Торішня картопля — меню латифундиста

Кожен менеджер із продажу, який мріє про хороший бонус, знає цей багатолітньої давності трюк. Аби швидко та ефективно підняти ціну на товар, треба спочатку зробити його удвічі дорожчим, а потім пафосно та голосно оголосити знижку. Відсотків на тридцять. Як справедливо зауважив один із кіношних штандартенфюрерів, запам’ятовується остання фраза. Щоправда, якщо на Заході власника торговельної мережі упіймають на таких невинних хитрощах, буде він нещадно оштрафований. Спеціально навчені люди ходять там магазинами й фотографують ярлики.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Самоблокування

Самоблокування

«Іду собі з наміром попрацювати, звіт уряду послухати, заходжу в зал — а там на тобі, блокують! Питаю: що трапилось? А вони: а ми знаємо? Не заважай, кажуть», — картинно обурено жестикулюючи, скаржився комусь по телефону депутат–БЮТівець, «випадково» походжаючи перед журналістами. Утім якщо обурення «тимошенківців» могло грішити награністю, то розгубленість «регіоналів» була цілком щирою. Воно й не дивно, адже протягом цілого дня їм, здається, так ніхто толком і не пояснив, що відповідати пресі на запитання про мету блокування трибуни. Напередодні Партія регіонів вимагала, аби одразу після відкриття сесії перед Верховною Радою прозвітував про свою роботу уряд Тимошенко. Кабмін на чолі з Прем’єркою висловив гарячу готовність негайно виступити зі звітом. І фактично в повному складі прийшов на урочисте (з нагоди закриття попередньої і відкриття нової сесії) засідання ВР — з наміром прозвітувати.
Та вимоги ПР змінилися: перенести звіт Кабміну на четвер. «У них просто немає голосів за відставку уряду!» — сміялися БЮТівці. «Ми просто не хочемо, щоб Юля знову всіх облила брудом, а сама вийшла біла й пухнаста — хай звітує разом із Президентом!» — буркотіли у відповідь «регіонали». «Нашоукраїнці», «литвинівці» й комуністи ходили з іронічними усмішками — у тому, що голосів за відставку уряду не набирається, вони не сумнівалися, тому й не заморочувалися.

Всі статті рубрики