Обплетені Плющем

Обплетені Плющем

Сьогодні Верховна Рада повертається до пленарних засідань. І знову поновлює спроби обрати спікера. На вчорашньому брифінгу віцеспікер Микола Томенко заявив, що програмамаксимум — обрати Голову у вівторок, програмамінімум — здійснити це до кінця тижня.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Низька явка водоканалу не завада

Низька явка водоканалу не завада

Досить спокійно пройшов день виборів міського голови у Рівному. Станом на 16.00 учорашнього дня офіційні результати недільного голосування було ще не оприлюднено. З попередніх результатів впадає в око низька явка виборців на дільниці, хоча досі Рівненщина за цим показником була одним із лідерів в Україні.

Дякуємо, дайте ще!

Дякуємо, дайте ще!

Україна, як і обіцяла, наприкінці минулого тижня переказала до Москви перший транш погашення заборгованості за природний газ. Інформацію підтвердив офіційний представник «Газпрому» Сергій Купріянов. «Ми бачимо ці гроші й готові 2 грудня відновити переговори з урегулювання подальших постачань газу», — заявив Купріянов.

Ющенко веде!

Ющенко веде!

«Ми патріотичні, свідомі, чесні, у нас зібралися найкращі люди і найфаховіші кадри — а рейтинг падає! Мабуть, в усьому винна демократичність нашої партії — журналісти подають тільки сварки і «розборки», за якими люди не бачать суті». Такі скарги від представників партії «Народний союз «Наша Україна» «УМ» доводилося чути вже не раз.

Всі статті рубрики