Протест на трьох

Протест на трьох

Жив собі робітничий клас. І жили його профспілки. І задумали профспілки робітничий клас на демонстрацію підняти. Просто сьогодні, не відходячи від каси. Але від такої емоційної напруги взяли профспілки та й розкололися.

Рятуватися треба інтенсивніше

Рятуватися треба інтенсивніше

Учора Президент Віктор Ющенко підписав указ про додаткові заходи щодо подолання фінансової кризи в Україні. Упродовж наступного року до стабілізаційного фонду треба скерувати 50 млрд. грн., у тому числі в першому кварталі — 10 мільярдів. Для цього Кабінет Міністрів упродовж місяця має розробити та надати на розгляд Верховній Раді законопроект, який передбачає розширення джерела наповнення стабфонду. Також Кабміну необхідно впродовж місяця розробити та затвердити порядок використання коштів.

Суддівський бандитизм

Суддівський бандитизм

Наше видання не раз доводило свою правоту в суді, куди нас «запрошувала» невдоволена «УМними» матеріалами публіка. Проте досі бодай суд був «справжнім». Тобто «правильним» — таким, який має право і повноваження вирішувати по суті: що є наклепом на чиюсь неіснуючу честь і гідність, а що — ні. Цього ж разу ситуація взагалі склалася анекдотична. Державне підприємство АНТК імені Антонова замислило оскаржити дані, наведені в статті нашого автора Олега Ганського (публікація в номері від 18 липня 2008 року називалась «Літаки ваші — гроші наші!»), то цю справу до провадження взяв чомусь... Господарський суд.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Втративши коаліцію, за головою не плачуть

Втративши коаліцію, за головою не плачуть

Сьогодні Верховна Рада обиратиме собі нового Голову. Або принаймні спробує. Вчора на нараді голів фракцій було досягнуто домовленості про те, що це питання стоятиме на порядку денному сьогоднішнього засідання ВР першим. Про це учора повідомив журналістам перший віце–спікер парламенту Олександр Лавринович, зазначивши, що в разі позитивного розгляду головного кадрового питання за наступними не забариться — «уже сформовано порядок денний із кількох законопроектів, які будуть розглядатися в першому читанні і мають переважно соціальний характер».

Тарасюк рухається далі

Тарасюк рухається далі

Партійний з’їзд Народного руху був для його голови Бориса Тарасюка дуже важливим. Колишній міністр закордонних справ накопичив у партії багато недругів, адже пішов курсом зближення з Юлією Тимошенко. Три найбільші організації НРУ — Львівська, Івано–Франківська, Тернопільська — мають намір ініціювати відставку Тарасюка. Задля продовження своєї політики Борис Іванович мав одержати мандат від партії. Позавчора він його отримав: 172 рухівці (із 259 делегатів) висловили йому довіру.

Ще один паркан для «героя»

Ще один паркан для «героя»

Днями на прес–конференції у Полтаві лідерові соціалістів Олександру Морозу довелося відповідати на запитання про його ставлення до відомих «втікачів» із СПУ, зокрема до останнього з них — «парканного героя України» Василя Цушка. Інформація про вихід із Соцпартії екс–міністра внутрішніх справ з’явилася зовсім недавно — політик, який минулого року штурмував Генпрокуратуру, нібито має з’явитися у виборчому списку Партії регіонів.

Всі статті рубрики