Передостаннє китайське попередження

Передостаннє китайське попередження

У «Формулі–1» в нинішньому сезоні точно буде новий чемпіон. Один із двох — Льюїс Хемілтон або Феліпе Масса. Це стало зрозуміло після доволі нудного «Гран–прі» Китаю, на якому британець успішно здобув поул–позишн, а в головній гонці не дав суперникам жодних шансів себе випередити. Разом із лідером «Макларена» на подіум передостаннього етапу піднялися обидва представники «Феррарі» — Масса і Райкконен. Відтак їхня команда в Кубку конструкторів випереджає «Макларен» на 11 очок. Але, як кажуть, ще не вечір: за підсумками заключного «Гран–прі» в Бразилії можливі перестановки як на чолі особистого заліку пілотів, так і в чемпіонаті команд. Хоча, звісно, букмекери робитимуть найкращі ставки на тих, хто веде перед зараз. Адже Хемілтону на трасі «Інтерлагос» буде достатньо фінішувати на п’ятій позиції, і тоді навіть перемога Масси у своєму рідному Сан–Паулу не допоможе бразильцеві виграти чемпіонат пілотів.

Зміни на всіх полюсах

Зміни на всіх полюсах

Перспективи луганської «Зорі» у виїзному матчі проти «Динамо» виглядали примарними ще до стартового свистка. Хоч луганчани й перебувають у верхній частині турнірної таблиці, але якість їхньої гри вочевидь не відповідає такому місцю. Тренер киян Юрій Сьомін у п’ятницю випустив у стартовому складі одразу кількох футболістів із лави запасних, вбивши одночасно двох зайців, — дав показати себе дублерам і приховав істинне обличя команди перед розвідниками з Порту (саме з португальцями «біло–сині» зіграють сьогодні в Лізі чемпіонів). Гра фактично завершилася вже на 15–й хвилині — доти господарі засмутили воротаря «Зорі» Андрія Комарицького аж чотири рази! Подумалося про можливий рекорд результативності, але «Динамо» заспокоїлося й надалі відзначилося тільки раз. Молодий Роман Зозуля вийшов на заміну і вдруге заробив 11–метровий для своєї команди. Штатний пенальтист Бангура великодушно дозволив нападникові записати на свій рахунок дебютний гол в офіційних матчах за «Динамо». А от Артем Мілевський, який вийшов на поле після травми, забити не зміг. Але київська команда й без того утвердилася на чільній позиції.

Паровоз краплею не зупиниш

Паровоз краплею не зупиниш

Із трьох наших представників у європейському Кубку виклику в найгіршій ситуації перед матчами–відповідями першого раунду перебував столичний «Локомотив». Домашня поразка від латвійського «Ласе–Р» змушувала дивитися на єврокубкові перспективи «залізничників» доволі стримано. Кияни ж не втрачали оптимізму і вирушили до Риги за два дні до гри, аби підготуватися до повторної зустрічі з суперником уже на місці.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Пролетіли, як «Сокіл» над Литвою

Пролетіли, як «Сокіл» над Литвою

Успішно стартувавши у вищій лізі чемпіонату Росії, минулого уїк–енду «Сокіл» отримав ще один шанс довести свою спроможність. У литовському місті Електренай українська команда почала виступ у Континентальному кубку — другому за рангом клубному турнірі Європи.

Всі статті рубрики