Коли настане час «П»?

Коли настане час «П»?

Незважаючи на те, що перспектива розпуску Верховної Ради стає реальністю, політичні сили не можуть домовитися про формування нової більшості. Як заявив Володимир Литвин, бажання поновити демократичну коаліцію «розбиваються об стіну глухого нерозуміння, оскільки Президент і Прем’єр між собою не розмовляють». «Я готовий прихилити небо, але руки під них підкласти не можу, тому що вони здорові, відповідальні люди», — сказав Литвин під час прямої лінії в газеті «Комсомольская правда в Украінє».

«Свобода» дражнити гусей

«Свобода» дражнити гусей

Сценарій і особливо розв’язка подібних вуличних акцій у кримській столиці щоразу легко прогнозуються, тим паче, коли це якось зачіпає за живе місцевих компартійних адептів, бо саме вони давно присвоїли собі монопольне право на істину і всілякий агітпроп. А тут таке неподобство: партія ВО «Свобода» ініціює всеукраїнський референдум стосовно зміни автономного статусу Криму і скасування спеціального статусу Севастополя, зазіхаючи ще й на головне дітище Леоніда Грача – кримську Конституцію (за її розробку і ухвалення цей комуністичний ватажок свого часу навіть ордена Ярослава Мудрого удостоївся. — Авт.)

А не буде грошей — самі винні

А не буде грошей — самі винні

Юлія Тимошенко наполягає на тому, що до кінця поточного тижня Верховна Рада повинна остаточно ухвалити зміни до Бюджетного кодексу, які «передбачають збільшення місцевих бюджетів на 7,5 мільярда гривень». На цьому Прем’єр–міністр наголосила вчора під час селекторної наради з головами обласних держадміністрацій, закликавши їх «приєднатися до роботи у Верховній Раді». Адже «губернатори», за словами Тимошенко, «усі так чи інакше спілкуються із фракціями», тому можуть переконати їх у доцільності ухвалення таких змін. «Щоб не було так, що тільки БЮТ сьогодні хоче прийняти зміни до Бюджетного кодексу, а решті ніби й не потрібно, щоб регіони мали додаткові істотні ресурси».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Петля від Юлі

Петля від Юлі

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Шановні співгромадяни!
Міністерство транспорту і зв’яз­ку України, очолюване Йосипом Вінським, і Українське державн­е підприємство поштового зв’язку «Укрпошта» (генеральний директор Таїсія Замкова) невиправдано затягли початок передплати газет і журналів на 2009 рік.

Ющенко взяв у США Генпрокурора

Ющенко взяв у США Генпрокурора

Президент України уже вдруге за останні два тижні поїхав до Сполучених Штатів Америки. Цього разу не до Нью–Йорка, де минулого разу виступав перед Генасамблеєю ООН, а з робочим візитом у Вашингтон. У столиці США Віктор Ющенко вчора зустрівся зі своїм американським колегою Джорджем Бушем. Під головуванням двох президентів відбулися українсько–американські переговори. Окрім того, в програмі візиту Ющенка до США — зустріч із представниками національного прес–клубу та відвідини музею новинного виробництва Newseum. Як повідомляє прес–служба Президента, глава держави також покладе квіти до пам’ятника Тарасові Шевченку у Вашингтоні.

«Язика» багато не буває!

«Язика» багато не буває!

Напередодні чергового підвищення тарифів на житлово–комунальні послуги та збільшення плати за проїзд у громадському транспорті Донецька депутати обласної ради вирішили втішити земляків бодай традиційним піклуванням про російську мову. Минулої п’ятниці на сесії проголосували за «Програму розвитку російської мови та російської культури в Донецькій області на 2008—2011 роки». Для реалізації згаданої програми облрада планує виділити 7 млн. 343 тис. гривень.

Всі статті рубрики