Очна ставка для Кернеса

Очна ставка для Кернеса

Учора о десятій ранку мав відбутися повторний допит Геннадія Кернеса, утім секретар Харківської міськради до слідчих так і не прийшов. «Вони запрошують мене в приміщення Київського слідчого ізолятора №13. Я не знаю, згідно з якими процесуальними нормами вони пропонують мені приходити на допит у СІЗО, тому я не прийду, — обурювався пан Кернес ще позавчора під час спілкування з пресою. — Крім того, у мене є безпосередні обов’язки секретаря міськради, якими я повинен займатися».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Усім спасибі, а де Янукович?

Усім спасибі, а де Янукович?

Хоч Юлія Тимошенко і вдячна народним депутатам за те, що підтримали ініціативу БЮТ і зібралися на позачергову сесію, але не обійшлося й без прикрощів. В ефірі «5–го каналу» Прем’єр–міністр висловила розчарування із приводу того, що в четвер Верховна Рада так і не ухвалила інші зміни до бюджету, які не стосуються ліквідації наслідків повені в постраждалих регіонах. Нагадаємо, Кабмін наполягав на тому, щоб, якщо вже все одно перервали відпустку, депутати заодно ухвалили й урядовий законопроект із повним обсягом змін до бюджету, який провалили на минулій, плановій сесії. Натомість парламентські сили, окрім, звісно, Блоку Тимошенко, виступали проти того, щоб «під шумок» протягувати невдосконалений проект.

«Новинар» помер

«Новинар» помер

Останній номер україномовного тижневика «Новинар», якому от–от мав виповнитися рік, вийшов учора. Журналістів поставили перед фактом втрати роботи лише напередодні 31 липня. «Такого повороту подій ніхто не чекав, — розповіло «УМ» джерело в уже закритому «Новинарі». — Ми працювали вже над матеріалами для наступного випуску, а нам повідомили, що журнал закривається, пояснивши нерентабельністю. Також говорили про проблеми з обсягами реклами, збуту...» За словами ж самого власника медіа–холдингу Джеда Сандена, головною причиною закриття журналу стало мовне питання. «Журнал українською мовою продавався тяжко», — визнає видавець. Водночас у своїй заяві американець висловлює віру, що україномовна преса має майбутнє.

«Забанені» банери

«Забанені» банери

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Банери із зображенням національних героїв на українських стадіонах тепер, схоже, «забанені». На одній з останніх ігор київського «Динамо» міліціонери перед входом на трибуни почали вимагати у групи вболівальників, які саме несли на сектор різноманітне візуальне оформлення, пред’явити його для огляду правоохоронним органам — «во ізбєжаніє». Після чого банери і розтяжки, у створення яких було вкладено так багато часу, зусиль і художнього хисту, полетіли в грязюку. По них потопталися міліцейськими чоботями, а потому оголосили, що більшість із цих плакатів проносити на стадіон заборонено, оскільки вони є «неполіткоректними».

Всі статті рубрики