А по телекамері?..

А по телекамері?..

Зі свободою слова в Харкові явно проблеми. Днями оператора медіацентру «Інформбюро» Дениса Агеєнка ледве не відправили на лікарняне ліжко лише за те, що він наважився зняти один із міських будмайданчиків. Телекамеру 21–річного хлопця, яку останній стійко захищав від нападників, розтрощили на друзки, знищивши заодно й від­зняту хроніку. Без касетника залишився і його колега Володимир Успенський, який працював поруч.

Мир — хатам, війна — самобудам

Мир — хатам, війна — самобудам

Перший етап цього дійства під об’єктивами фото– і телекамер запросто міг мати вельми невеселі наслідки для фотокореспондента міської газети «Нова Ялта», на якого накинулась вартова німецька вівчарка. Її на непрошених гостей — трьох­ судових виконавців, десятьох бійців спецпідрозділу «Беркут», що супроводжували їх, та двадцятьох медійників — спеціально нацькував господар незаконного обійстя у приватному секторі курортного міста. Відтак лише спритність журналіста, а ще більше, певно, попереджувальний постріл у повітря «беркутівця», остудили агресивні наміри собаки та її господаря, котрий ще й погрожував людям підпалом газового балона, демонстративно розрізавши на ньому гумовий шланг.

Каналізація, захищена державою

Каналізація, захищена державою

Незвичайну історичну цінність знайшли співробітники Державної охоронної археологічної служби України спільно з фахівцями Чернігівського національного архітектурно–історичного заповідника «Чернігів стародавній» під час розкопок одного з перших навчальних закладів Лівобережної України — колегіуму на території Стародавнього валу.

Автопробігом по безправ’ю

Автопробігом по безправ’ю

Пілотний варіант Всеукраїнського автопробігу інвалідів розпочався 22 липня з Кіровограда. Чотири дні мандруватимуть члени обласної організації інвалідів містами Кіровоградщини. Для всіх бажаючих дізнатися, чого це в таку спеку інвалідам не сидиться вдома — у Світловодську, Олександрії, Знам’янці та Кіровограді, організовані зустрічі, «круглі столи» та семінари.

Замість корони — в’єтнамський капелюх

Замість корони — в’єтнамський капелюх

Переможниця конкурсу «Міс Україна–Всесвіт–2008», на чию підготовку до фіналу було витрачено близько 100 тисяч доларів, так і не ввійшла до топ–десятки все­світніх краль. 19–річна харків’янка Елеонора Масалаб нещодавно повернулася з В’єтнаму, де представляла Україну на щорічному конкурсі краси «Міс Всесвіт–2008». Вигравши вітчизняний відбір, українці після трьох тижнів чесної боротьби потрапити в число найкращих світових красунь так і не вдалося.

Лопата як поглиблювач дружби

Лопата як поглиблювач дружби

Перший міжнародний літературно–мистецький українсько–кримськотатар­сько–російсько–білоруський фестиваль, організований МО «Остання барикада», відбудеться на початку серпня за підтримки Мінсім’ї та Мінкультури. У ньому братимуть участь літератори й художники з країн «братньої трійці» та місцеві аборигени.

«Закатайся» в асфальт

«Закатайся» в асфальт

Клаптик іменної бруківки розміром 15x25 сантиметрів може придбати кожен охочий за 300 гривень. Ділянку з вашим ім’ям встановлять у історичному центрі на тротуарі вулиці Поповича. Відповідне рішення у вівторок ухвалив міськвиконком. «Ідея вимостити вулицю іменною бруківкою належить меру Чернівців Миколі Федоруку. Вулиця Поповича розташована в центрі міста поблизу Соборної площі й тягнеться від корпусу Чернівецького національного університету до костелу єзуїтів Серце Ісуса. Тож чернівчани називають її «дорогою до храму», — розповіли «УМ» у прес–центрі міськради.

Німець із пістолетом

Німець із пістолетом

НП сталася наприкінці травня нинішнього року і відразу ж потрапила у розряд гучних — усе–таки пограбували одне з відділень «Приватбанку» по вулиці Героїв Сталінграда. Не менше вражала зухвалість зловмисника — налякавши співробітників цієї фінансової установи предметом, який ті сприйняли за пістолет, він розбив молотком скло каси, змусив смертельно перелякану молодесеньку касирку віддати 22 тисячі доларів США і накивав п’ятами.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики