Cорочка на десятьох. На рік

Cорочка на десятьох. На рік

Одноденний робочий візит Прем’єр–міністра на Тернопільщину почався з відвідин ВАТ «Текстерно» — колишнього бавовняного комбінату. Процвітаюче в радянські часи підприємство–гігант у роки незалежності було геть занепало. Та з приходом у 2005–му нових господарів було повністю реконструйоване, переоснащене сучасним високотехнологічним обладнанням і знову є лідером вітчизняної текстильної промисловості. Якість екологічно чистої бавовняної тканини, яку виробляє «Текстерно», повністю відповідає міжнародним стандартам. Однак при всій добротності фабрика не в змозі конкурувати зі значно гіршою за якістю, зате відчутно дешевшою продукцією, наприклад, китайського виробництва.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Гора єднання регіонів

Гора єднання регіонів

Цими днями глава держави перебуває з робочою поїздкою у Закарпатській та Івано–Франківській областях. Учора Віктор Ющенко взяв участь у церемонії вручення державних нагород матерям–героїням та ключів від будинків, придбаних для багатодітних родин у селі Широке Виноградівського району Закарпаття, а також у відкритті дитячого будинку сімейного типу. У благодійних заходах також взяли участь секретар Ради нацбезпеки Раїса Богатирьова та найбагатша людина в Україні, депутат–олігарх із Партії регіонів Рінат Ахметов.

«Партизани» з адмінресурсом

«Партизани» з адмінресурсом

«Єдиний центр» — це «партизанський загін» у складі своєї фракції. Так депутатську групу «ЄЦ» назвала позавчора на прес–конференції у Полтаві народний депутат від блоку «Наша Україна — Народна самооборона» Ольга Герасим’юк. «Бо ж саме та група розбалансовує голосування фракції «НУНС», — зазначила пані Ольга. — На засіданнях фракції ми спочатку обговорюємо той чи інший законопроект, сперечаємося, а потім більшістю ухвалюємо рішення. Але коли доходить до голосування в сесійній залі, «єдиноцентристи» просто витягують свої картки і виходять. Спостерігаєш за цим і обурюєшся».

Лесик і Баба Яга

Лесик і Баба Яга

Учора в Київраді було все: і хліб, і видовище. Видовище полягало у хлібі. «На воротах у червоних чоботях» стояла в національних строях без’язика дівчина і пріла в жупані. Вона додавалася до довгого столу, що «ломився від статків» — на столі виробники хліба презентували нові і старі борошняні вироби. Окрім звичайних батонів та буханців, були й вазочки з пиріжками, і за колег–журналістів, які їх активно наминали, чесно кажучи, було незручно.

Перепрошую, що ви сказали?

Перепрошую, що ви сказали?

Глава секретаріату Президента Віктор Балога звинуватив Прем’єр–міністра Юлію Тимошенко в тому, що риторика, котрою вона послуговується всередині країни, відрізняється від заяв, які лідерка БЮТ робить за кордоном. Балога заявив, що під час останнього візиту до Польщі Тимошенко виступила проти інтеграції в НАТО.

Повістка в комплекті з хамством

Повістка в комплекті з хамством

Народний депутат Давид Жванія знову отримав повістку з викликом на допит у Генпрокуратуру. Вручили її фігурантові у справі про отруєння Віктора Ющенка (у якій, нагадаємо, Жванія проходить як свідок) пізно ввечері середи в аеропорту. Причому, що особливо обурює «НУНСівця», «операція» з вручення повістки була проведена «по–хамському».

Всі статті рубрики