Правуй, демагогіє

Правуй, демагогіє

Про розвал демократичної коаліції її ворогам годі й мріяти, а заяви Луценка — хворобливі. Так відреагував Президент Віктор Ющенко на гучні заяви міністра внутрішніх справ і лідера «Народної самооборони», які пролунали у вівторок. Нагадаємо, Юрій Луценко, зокрема, звинуватив голову президентського секретаріату Віктора Балогу в тому, що він разом із «регіоналом» Борисом Колесниковим змовився розвалити коаліцію демократичних сил і створити «широку» коаліцію «НУНС» і Партії регіонів, і що ці плани нібито підтримує й Президент.

З речами — на вихід

З речами — на вихід

Подією минулого тижня у Луць­ку стала заява міського голови Богдана Шиби про вихід із партії «Бать­ківщина». Ще донедавна один із найпалкіших прихильників і соратників Юлії Тимошенко, Богдан Павлович вирішив позбавитись партійного квитка в не найліпший для однопартійців момент. Що це — політична зрада чи переоцінка цінностей?

Рудьковський з Луценком не літав

Рудьковський з Луценком не літав

Учора екс–керманич Мінтрансу Микола Рудьковський з’явився до Печерського райсуду столиці у супроводі адвокатів, де мало відбутися перше слухання справи щодо його зловживань службовим становищем у часи урядової каденції. Нагадаємо, що прокуратура Києва ще два місяці тому передала цю справу на розгляд Феміди. Багатія–соціаліста обвинувачують у розтраті коштів в особливо великих розмірах під час приватного польоту з Києва до Парижа і назад за рахунок бюджету. Тоді з міністром літала визнана красуня Олександра Ніколаєнко.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Війна теКСтів

Війна теКСтів

Учорашнє засідання уряду Юлія Тимошенко почала з «дуже недоброго повідомлення»: «Те, що ми очікували, проти чого ми боролися в правовій і політичний площині, таки відбулося. Конституційний Суд 22 травня під суттєвим політичним тиском прийняв рішення. Це рішення, яким практично руйнуються всі доходні та видаткові елементи державного бюджету». Тимошенко поскаржилася, що після рішення КС країна фактично залишилася без бюджету.
Тимошенко вважає, що вердикт Конституційного Суду — це свідчення «безпрецедентної боротьби на знищення уряду». «У Конституційному Суді об’єдналися ті люди, які представляють Президента України і Партію регіонів. Практично там спрацювала «широка» коаліція», — вважає Юлія Тимошенко.

Від Банкової — до М’янми

Від Банкової — до М’янми

Юлія Тимошенко, як відомо, — людина конкретної справи. І всім, хто намагається підозрювати її в політичних амбіціях, вона завжди готова дати міцний і потужний відлуп. Це своє реноме вона ще раз підтвердила на вчорашньому засіданні уряду. Адже говорили там не лише про рішення Конституційного Суду та стосунки з Банковою.

Всі статті рубрики