Юля євроінтегрувалася

Юля євроінтегрувалася

Учора розпочався перший після призначення головою уряду закордонний візит Юлії Тимошенко — робочий, до Брюсселя. Ще тиждень тому йшлося про наміри Прем’єрки в першу чергу відвідати Москву, втім Кремль не був готовий до такого візиту. Отож Юлія Тимошенко взяла курс на Захід. Всі зустрічі й теми розмов — євроінтеграція України.

Хто лишився на трубі?

Хто лишився на трубі?

Затримання відомого кримінального авторитета Семена Могилевича збіглося в часі з початком витіснення позицій «Росукренерго» з України. Подейкують, ця корпорація має зв’язок із затриманим багатієм. Випадково чи ні, але багато хто говорить, що мотузка, якою зв’язали руки Сєві Київському, послабить «Росукренерго».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

З«ДР»асьтє, я ваша мова!

З«ДР»асьтє, я ваша мова!

У Донецьку, схоже, спробували дати гідну відповідь поету, який колись зізнався: «Не Україна і не Русь — боюсь, Донбас, тебе боюсь». В обласній раді створили депутатську групу «Донбаська Русь», про що перед початком 14ї сесії повідомив голова облради Анатолій Близнюк.

Михайло Ганган: Новий рік я «відзначив» у вінницькому СІЗО

Михайло Ганган: Новий рік я «відзначив» у вінницькому СІЗО

Про затримання міліцією і наступне звільнення з­під варти громадянина Росії Михайла Гангана «Україна молода» писала не раз. На початку 2008 року молодий член скандальної Націоналбільшовицької партії Едуарда Лимонова встиг стати одним із головних «ньюсмейкерів» України. Його справа виявилася вельми неприємним випробуванням на демократичність для МВС України. Після того як минулого тижня Замостянський райсуд Вінниці відмовився заарештувати Михайла вдруге (про що просив обласний УБОЗ), кореспондент «УМ» зустрівся з шукачем політичного притулку і попросив розповісти про те, що передувало приїзду Гангана в Україну і чому його видачі домагаються правоохоронні органи РФ.

«Під куполом» — порожньо

«Під куполом» — порожньо

Скидається на те, що принаймні цього тижня народні депутати у сесійній залі вже не зберуться. Хоча коаліції аж руки сверблять, так хочеться попрацювати. Нагадаємо, минулої п’ятниці «більшовикам» цього зробити не вдалося, оскільки опозиційні «регіонали» й комуністи заблокували парламентську трибуну. У результаті Голова ВР Арсеній Яценюк так і не зміг закрити першу сесію поточного скликання, закликавши нардепів попрацювати бодай у комітетах.

Всі статті рубрики