Гривня з валер’янкою

Гривня з валер’янкою

За офіційним повідомленням прес–служби Ощадбанку, 10 січня поточного року ця банківська установа отримала перший транш бюджетних коштів у розмірі 198,2 млн. доларів США для проведення виплат громадянам України компенсаційних втрат від знецінення грошових заощаджень, вкладених в установи колишнього Ощадбанку СРСР станом на 2 січня 1992 року, що діяли на нашій території.

Життя з–під руїн

Життя з–під руїн

Коли 13 жовтня минулого року сталася трагедія, яка сколихнула всю Україну, подружжя Віоли та Ігоря Шаповалових не лише раділи тому, що залишилися цілими і неушкодженими, а й неабияк переживали, бо чекали поповнення у своїй родині.

Ранком — у клас, увечері — на «справу»

Ранком — у клас, увечері — на «справу»

Вони пробиралися на ферми вночі, забирали коня чи корову і відводили кудись неподалік, ліпше — у лісопосадку чи закинуту садибу. Тварину вбивали, обробляли тушу. Ранком на місці злочину залишалися лише сліди крові та відбитки підошов. Але ж спробуй за цим знайти зловмисників, навіть якщо йдеться про невеликий Липоводолинський район!.. Два роки чинилися крадіжки, два роки міліція навіть не могла припустити, хто насправді їх коїть.

Кіно буде!

Кіно буде!

Перепалка між дипвідомствами Росії та України триває. Як писала вчора «УМ», МЗС РФ розкритикувало рішення Конституцій­ного Суду України про обов’язковість дублювання фільмів державною мовою. Мовляв, це суперечить Європейській хартії регіональних мов та меншин. І якщо спершу закордонне відомство нашої держави відмовчувалося, очевидно, маючи сподівання, що штучно піднятий росіянами лемент ущухне, то після котрої за ліком заяви росіян до МЗС України запросили посла Росії в Україні Віктора Черномирдіна.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ощадбанк почав без грошей

Ощадбанк почав без грошей

У столичних відділеннях Ощадбанку людей учора побільшало вдвічі. Усі бажаючі отримати гроші вже не спроможні вміститися в приміщеннях, тому чималі натовпи людей можна було бачити і надворі, під будинками відділень. Перед входом у Печерське відділення Ощадбанку №3715/0527 по вулиці Хрещатик, 6 стоїть справжній лемент і штовханина. Одні поспішають зареєструватися, інші ж, хто був внесений у Реєстр вкладників ще 8 січня, чекають–не дочекаються на обіцяні гроші. Адже, як наголосив міністр фінансів Віктор Пинзеник, виплати вкладникам Ощадбанку колишнього СРСР планується здійснювати через три дні після реєстрації. Та, схоже, плани міністерства зриваються. Люди не отримали грошей ані зранку, ані в обід.

Всі статті рубрики