Не скаржаться, хоч «птичку» жалко

Не скаржаться, хоч «птичку» жалко

Незважаючи на те, що Центральна виборча комісія й досі не оголосила офіційні результати голосування, соціалісти в особі свого лідера Олександра Мороза вже визнали поразку на виборах–2007. «Кажу так, не маючи остаточних результатів, зокрема, щодо Соціалістичної партії. Одне зрозуміло: проходить або не проходить вона тривідсотковий бар’єр, для неї це поразка», — констатує Голова Верховної Ради V скликання у статті, яку опублікував 4 жовтня в парламентській газеті «Голос України».

У «демократів» разом — 228 мандатів

У «демократів» разом — 228 мандатів

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

99,98% — такий показник опрацьованих протоколів голосування по Україні майже цілий день «висів» учора на сайті Центральної виборчої комісії. Аби завершити підрахунок, ЦВК не вистачало даних лише з чотирьох виборчих дільниць округу №1 (Крим, Сімферополь). На двох із них раніше було вирішено перерахувати голоси.

Петлюру «спустили в каналізацію»

Петлюру «спустили в каналізацію»

У середу в центрі Полтави демонтували кам’яну стелу на місці майбутнього пам’ятника видатному землякові — голові Директорії, головному отаману військ Української Народної Республіки Симону Петлюрі. Як повідомив кореспонденту «УМ» керівник прес–служби міської ради Віктор Кикоть, зроблено це було увечері працівниками комунальних служб міста.

Бий «регіонал» «регіонала»?..

Бий «регіонал» «регіонала»?..

Уся Україна ще не встигла відійти від реготу, викликаного переглядом в інтернеті відео з міським головою Харкова Михайлом Добкіним та секретарем міськради Геннадієм Кернесом (ідеться про робочі матеріали запису звернення Добкіна до городян: недолугий мер не може нормально прочитати підготовлений для нього текст, постійно матюкається, але ще більше нецензурної й обурливої лексики вживає Кернес, котрий, як видно, керує Добкіним у вельми брутальній формі). І ось у Харкові визрів черговий скандал, пов’язаний із секретарем міської ради. Депутат В’ячеслав Картавих позавчора скликав термінову прес–конференцію і в прямому телеефірі повідомив про те, що на нього готується замах. Картавих не виключає провокацій у вигляді підкинутих «речдоків». І за всім цим стоятиме, з його точки зору, все той же невгамовний Кернес, раніше відомий як «авторитет Гепа».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Демо–версія

Демо–версія

Учора між Блоком Юлії Тимошенко та «Нашою Україною — Народною самообороною» почалися консультації з приводу формування коаліції. Це перша офіційна зустріч делегацій цих сил у статусі переможців виборів. «Переговори почалися по обіді, — повідомив «УМ» один із лідерів «Народної самооборони» Тарас Стецьків. — Ми реалізовуємо те, що було заявлено нами раніше — якнайшвидше створення демократичної коаліції».

Всі статті рубрики