Фейк проти Порошенка

Фейк проти Порошенка

Минулих вихідних привернули увагу численні повідомлення в iнтернеті про проведення у Дніпропетровську акції проти політики Президента України Петра Порошенка під егідою руху «Громадянський патруль Дніпропетровська».

«Я приїду і вб’ю тебе на місці!»

«Я приїду і вб’ю тебе на місці!»

Стаття «Пристрасті навколо храмів», яка була опублікована в нашій газеті від 3 липня 2015 року, викликала у деяких фігурантів критики неадекватну реакцію. Про це йдеться на офіційному сайті Інституту масової iнформації:

Кому належатиме «Межигiр’я»?

Кому належатиме «Межигiр’я»?

Після втечі Віктора Януковича його колишня резиденція «Межигiр’я» протягом півтора року була майданчиком для оглядин розкішного життя екс-очільника країни. У перші дні після того, як Янукович залишив країну, житло «любителя усього найдорожчого» можна було відвідати безкоштовно, проте з часом вхід у резиденцію став платним.

Зрада чи перемога?

Зрада чи перемога?

Найголовніша подія минулого тижня (а можливо, й усього поточного року) полягає у голосуванні Верховною Радою за внесення до порядку денного президентських правок до Конституції. Йдеться, наголосимо, поки що тільки про можливість вивчення правок у парламенті. Останній, до речі, може й не набрати потрібних 300 голосів, щоб закріпити перелицьовування Основного закону.

Всі статті рубрики