ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Пустельнi яструби» в Київ не прилетять

«Пустельнi яструби» в Київ не прилетять

Нестабільна політична ситуація в Україні змушує вітчизняних функціонерів відмовлятися від проведення в країні, особливо в столиці, міжнародних спортивних заходів. І якщо футбольні поєдинки київського «Динамо» та збірної України просто перенесли на Кіпр, то боксерську зустріч у рамках четвертого сезону WSB між «Українськими отаманами» та «Алжирськими пустельними яструбами», яка мала відбутися сьогодні в Києві, взагалі скасували.

Вiд Праги до Риги транзитом через Москву

Вiд Праги до Риги транзитом через Москву

Після того як «Донбас» достроково виборов право участі у «плей–оф» КХЛ, його наставник, росіянин Андрій Назаров заявив, що завданням на кінцівку регулярного сезону є боротьба за третю позицію в Західній конференції. Власне, на перерву, пов’язану з Олімпіадою, «червоно–чорні» пішли саме на окресленій тренером позиції.

Урок «королівського» футболу

Урок «королівського» футболу

«До Німеччини ми веземо нашу головну зброю — Кріштіано Роналдо», — заявив головний тренер мадридського «Реалу» Карло Анчелотті напередодні першого матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти «Шальке». У чемпіонаті Іспанії найкращий футболіст минулого року через дискваліфікацію не виходив на поле впродовж останніх трьох тижнів, натомість на євроарені ніщо не заважало зіграти португальцеві.

Василь Карленко: Якби ми поїхали з Сочi — нас би не зрозумiли

Василь Карленко: Якби ми поїхали з Сочi — нас би не зрозумiли

Коли на Олімпіаді–2010 українська біатлонна збірна, на яку покладалися головні медальні сподівання, залишилася без нагород, у Федерації біатлону вирішили кардинально змінити підхід до роботи й довірили головну команду людині, яка, окрім практичних знань у профільній царині, мала ще й серйозну теоретичну базу.

Всі статті рубрики