Гасіть світло — «Отамани» йдуть!

Гасіть світло — «Отамани» йдуть!

У будь–якому іншому випадку зустріч із переможцями групового раунду команді зі значно нижчим рейтингом не принесла б нічого хорошого. Але для «Українських отаманів», які в своїй групі посіли четверте місце, перший чвертьфінальний поєдинок із «Вогнями Баку» став легкою прогулянкою. Хоча клуб з Азербайджану безапеляційно виграв свій секстет ліги WSB, українці просто декласували кавказців — 5:0.

За себе й за того хлопця

За себе й за того хлопця

Здається, бажання Міжнародного олімпійського комітету виключити боротьбу з програми Олімпіади–2020 вітчизняні борці сприйняли як особисту образу. І на чемпіонаті Європи, який позавчора завершився в Тбілісі, продемонстрували неабиякий клас.

Неприємність цю вони переживуть

Неприємність цю вони переживуть

Упевнена перемога збірної України в Варшаві хоч і стала для багатьох несподіванкою, проте не сенсацією. Водночас минула п’ятниця подарувала Старому світу кілька неймовірних за підсумками поєдинків у відборі до бразильського «мундіалю».

Кінцева зупинка — Донецьк

Кінцева зупинка — Донецьк

Якщо в четвертому матчі «золотої» серії між «Донбасом» та «Компаньйоном» не сталося чогось екстраординарного, то вчора ввечері значно сильніші за класом донецькі хокеїсти втретє поспіль виграли національну першість й поставили крапку в багатостраждальному чемпіонаті країни, який, нагадаємо, вдруге проходить під егідою Професіональної хокейної ліги.

Команді наперекір

Команді наперекір

Гонка на малайському автодромі Сепанг, який вважається чи не найбільш вимогливим до гуми, знову могла стати тріумфом «Лотуса». Принаймні як і на Гран–прі Австралії, боліди цієї «стайні» відзначалися дбайливим ставленням до своїх шин. Проте, зробивши знову на один піт–стоп менше за головних опонентів, переможцеві минулого етапу Кімі Райкконену не вдалося повторити мельбурнський успіх. Піднятися вище сьомого місця у підсумковому протоколі фіну завадив штраф у вигляді трьох позицій на стартовій решітці (десяте місце), який він отримав за те, що під час кваліфікації заблокував Ніко Росберга. Натомість «поул» удруге в сезоні виграв Себастьян Феттель. Він же першим побачив і картатий прапор на фініші.

БАСКЕТБОЛ

БАСКЕТБОЛ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Чому затих «Народовий»

Чому затих «Народовий»

Хтозна, де б зараз була збірна України і яким чином продовжилася б наша кваліфікація до бразильського ЧС–2014, якби у ФФУ свого часу не вирішили провести відбірковий матч проти молдаван в Одесі. З огляду на це, після гри у Варшаві українська команда в суботу вранці вивантажилася на одеському аеровокзалі, не маючи потреби летіти до паралізованого снігопадом Києва. Бовтанка при посадці справила найбільше враження на героя матчу проти Польщі Андрія Ярмоленка. Він виявився чи то аерофобом, чи то злякався небезпечних кренів «Боїнга–737» «Міжнародних авіаліній України» в конкретному випадку, коли приземлення ускладнювалося різкими поривами вітру, і сипав лайкою та вигукував: «Що ж ми, даремно в поляків вигравали?»

Але все закінчилося добре. Збірна нормально відновилася й потренувалася на базі «Чорноморця» в Совіньйоні та вже сьогодні о 21:00 має вийти на гру проти команди Молдови. Щоправда, тепер сніг очікується вже в Одесі. Якщо його буде забагато — це може завадити проведенню матчу.

Всі статті рубрики