«Не мажор» повертається

«Не мажор» повертається

Лідер Соціалістичної партії Олександр Мороз планує повернутися до Верховної Ради. Для цього дворазовий Голова ВР має намір піти у відставку з посади керівника СПУ й балотуватися в парламент по мажоритарному округу. Відповідну заяву він підписав на початку тижня. Повідомити про це однопартійців Олександр Олександрович збирається на з’їзді 28 квітня.

«Французький офіцер не може зрадити англійського короля»

«Французький офіцер не може зрадити англійського короля»

У судовій епопеї щодо вшанування борців за волю України, яку ініціювала лiдерка Прогресивної соціалістичної партії України Наталя Вітренко, знову перемогли українські патріоти й здоровий глузд.

Як уже писала «УМ», два роки тому Наталя Вітренко оскаржувала указ, яким свого часу Президент Віктор Ющенко вшанував борців за українську незалежність у XX столітті. Після десятка слухань Окружний адміністративний суд Києва у липні 2011 року відхилив позов прогресивної соціалістки. Але Наталя Вітренко подала апеляційну скаргу. І позавчора надвечір Київський апеляційний адмінсуд поставив чергову крапку в справі: ухвалив рішення залишити апеляційну скаргу Вітренко без задоволення.

Із вірою в диво

Із вірою в диво

Партія Наталії Королевської «Україна — Вперед!» піде на вибори власним партійним списком, а також намагатиметься виставити своїх кандидатів у якомога більшій кількості мажоритарних округів. Про це під час форуму прихильників молодої політичної сили заявила сама Королевська, яка готова очолити вищезгаданий список. На зібрання, що відбулося в Міжнародному виставковому центрі на Лівому березі, зі столиці та регіонів України приїхало близько трьох тисяч осіб. За словами лідерки партії, це вдесятеро більше, ніж зібралося на попередній форум місяць тому, де партія Королевської, колишня УСДП, отримала теперішню назву «Україна — Вперед!»

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Тапчан для Юлі

Тапчан для Юлі

Площа Руднєва в Харковi, де Харківський обласний апеляційний суд, учора стала епіцентром політичного життя в Україні. Через початок судової епопеї у справі корпорації «ЄЕСУ» сюди ще з сьомої години ранку почали сходитися прихильники і противники екс–Прем’єра Юлії Тимошенко. З такої нагоди в Харкові висадився і важкий політичний «десант» — 70 нардепів від БЮТ. За словами депутата Яворівського, парламентарії приїжджатимуть на кожне судове засідання «вахтовим методом». Натомість нардеп–адвокат Сергій Власенко здивований, що на місці, де має сидіти підсудна, встановлено широкий тапчан. На його думку, на наступне засідання його хвору підзахисну принесуть на ношах і судитимуть лежачою. Нагадаємо, що наразi Тимошенко від участі у процесі відмовилася за станом здоров’я.

Всі статті рубрики