ЦИТАТИ ТИЖНЯ

20.04.2012

Олександр Клименко,
голова Державної податкової служби
— про те, чому на керівні посади в ДПА беруть тільки «донецьких»

— Просто Донецька область — відмінна школа для працівника податкової установи... Той, хто впорався там, упорається де завгодно. І в Києві фахівці з донецьким досвідом завжди цінувалися. Тим більше що в столицю переманювали кращих. Це не з мене почалося й не на мені закінчиться.

(«Комсомольская правда в Украінє»)

 

Анатолій Гриценко,
лідер партії «Громадянська позиція»
— про правильний підхід до виборів:

— Ми маємо перейти в абсолютно інший формат вибору — не виборів, а саме вибору. Обирати не в режимі «свій — чужий», а в режимі «чесний — злодій», «професіонал — невдаха», «людина слова — людина «бла–бла–бла», яка обіцяє і нічого не робить». От тоді ви­бір буде свідомим.

(«Українська правда»)

 

Олександр Лавринович,
міністр юстиції
— про те, чи реальний сценарій із лікуванням ув’язненої Юлії Тимошенко за кордоном:

— Відповідно до чинного сьогодні законодавства, людина, яка, відповідно до вироку суду, перебуває у місцях позбавлення волі, не може перетинати державний кордон для будь–якої мети. Хіба що потрібен спеціальний закон для Юлії Володимирівни. Мені складно це уявити. Хоча теоретично можливе все, навіть політ на Сатурн.

(УНІАН)

 

Андрій Кокотюха,
письменник
— про те, чи міг насправді Янукович заробити 16 млн. грн. на письменницькій діяльності, як він це декларує:

— Не треба бути людиною з вищою освітою, щоб зрозуміти, що це — форма відкату. Зрозуміло, що він сам не написав ні рядка. Втім, якби Янукович запатентував усі свої обмовки, від «йолки» до «Анни Ахметової», і отримував авторські гонорари за кожне цитування — він отримав би набагато більше, ніж 16 мільйонів.

(«Радіо «Свобода»)

 

Олександр Єфремов,
голова фракції «Регіонів» у ВР,
вітаючи українців напередодні Великодня «по–екс–комуністичному»:

— Перед Різдвом Христовим хочу побажати, щоб усі були здорові, щоб у сім’ях було благополуччя, всього самого доброго, що може нормальна людина побажати іншій нормальній людині.

(«Ліга»)