Мордобій замість справедливості

Мордобій замість справедливості

У Миколаєві жінки влаштували самосуд над співробітницею кадрового агентства «Гарант», що вже не перший рік видурювала в людей гроші. Шахрайку добряче потягали за волосся, а потім повалили на асфальт стусаном під зад. Цікаво, що бійку затіяла... сама ж постраждала, але сили виявилися нерівними: розлючені жінки разом від душі віддухопелили шахрайку! Тепер учасники бійки дають свідчення в центральному райвідділку міліції Миколаєва.

Із даішником — на каву

Із даішником — на каву

Днів із 20 тому в Донецьку на проспекті Миру, біля одного із закладів громадського харчування, на диво всім донеччанам та гостям шахтарської столиці з’явився співробітник Державтоінспекції, який iз ласкавою посмішкою запрошував перехожих відвідати кав’ярню. За задумом господарів і за сумісництвом авторів ідеї «привітного даішника», залізобетонна скульптура висотою 1 метр 80 сантиметрів та вагою близько 700 кілограмiв мала символізувати «даішника, що розкаявся у власних гріхах».

Де був пітбуль?

Де був пітбуль?

Ця письмова заява до Гадяцького райвідділу міліції «тягла» на повідомлення про грабунок. За словами 31–річного потерпілого, в одному з барів міста у нього відкрито відібрав мобільний телефон його знайомий. Однак невдовзі оперативникам довелося вносити у таку версію злочину суттєві «поправки». Як з’ясувалося, того вечора двоє згаданих чоловіків справді відпочивали у барі. Коли ж закінчилися гроші на випивку та закуску, один із них задля продовження «банкету» віддав у заставу свій мобільник. А вже після застілля перед ним постало непросте питаннячко: як повернути, по суті, «пропитий» телефон? Тоді й вигадав «грабіжницьку» версію. При цьому розрахунок був не лише на те, що спожитий у барі алкоголь «вивітрить» із пам’яті знайомого деталі того відпочинку. Набагато суттєвішою заявнику видавалася інша обставина: потенційний «грабіжник» якраз перебував під слідством за іншою, цілком реальною, справою. Тож останній, щоб не мати обтяжуючого «доважку» криміналу, за логікою лже–потерпілого, мав від нього просто «відкупитися»...

Всі статті рубрики