Обережно, папір!

Обережно, папір!

Події останніх днів виявили нову проблему у виб­о­р­чому процесі — бюлетені. Одразу в кількох обласних центрах спливли «липові» папери для голосування. Опозиційні сили стверджують, що йдеться про свідомий друк фальшивих бюлетенів, які будуть використані для махінацій.

Гончарук «у кубі»

Гончарук «у кубі»

Вибори міського голови Бердянська, що в Запорізькій області, обросли епатажними подіями. Одні кандидати демонструють дива політичної мінливості, інші — потерпають від рішень судів. Анатолій Герасименко, який очолював Бердянський виборчком під час дев’яти попередніх кампаній, каже, що такого безміру ще не бачив.

«Я перший в історії...»

«Я перший в історії...»

Наступної середи для Олександра Медведька завершується п’ятирічна каденція на посаді Генпрокурора. Саме 3 листопада 2005 року Верховна Рада надала згоду на це призначення: «за» Генпрокурора Медведька тоді проголосувало аж 303 народнi депутати й жодного «проти». Наступного дня Президент Ющенко підписав відповідний кадровий указ. Своїм терміном на посаді Олександр Іванович неабияк пишається й позавчора навіть похвалився, спілкуючись із журналістами: «Я перший в історії незалежної України без десяти днів пропрацював п’ятирічний термін. До цього було 13 Генпрокурорів і виконуючих обов’язки. Але п’ять років не працював ніхто!»

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики