Наука російських тиранів

Наука російських тиранів

Учора в Києві співробітники міліції Солом’янського району затримали двох учасників акції солідарності з російською опозицією — членів громадської організації «Коаліція учасників Помаранчевої революції». О 14.30, щойно два десятки активістів розгорнули плакати і почали підходити до посольства Росії, двом «передовикам протесаного руху» заламали руки і відправили до райвідділку.

Хто–хто в Коктебелі будує?

Хто–хто в Коктебелі будує?

Протистояння між діючим та опозиційним міністрами внутрішніх справ — Анатолієм Могильовом та Геннадієм Москалем триває. Учора нардеп вiд «НУНС» Москаль оприлюднив інформацію про чергові зловживання очільника МВС, яку йому повідомила група кримських міліціонерів, його колишніх підлеглих. Тож пан Москаль стверджує, що співробітник управління внутрішньої безпеки міліції Криму Сергій Володін будує в Коктебелі будинок для свого шефа, земляка й кума — генерала Могильова, повідомляє прес–служба «Народної самооборони». Старання пана Володіна були належно оцінені міністром, тож він незаконно отримав погони полковника.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Янукович заблукав між двох «і»

Янукович заблукав між двох «і»

Коли Віктор Янукович їде за кордон, його противники лише й чекають, що Президент проголосить черговий ляп–«янукізм» або потрапить у халепу, пов’язану з протоколом. У Берліні така нагода трапилася під час зустрічі з представниками німецької громадськості. Під час діалогу в готелі «Адлон» Янукович сплутав Італію та Ірландію.

Всі статті рубрики