Хто–хто в Коктебелі будує?

01.09.2010

Протистояння між діючим та опозиційним міністрами внутрішніх справ — Анатолієм Могильовом та Геннадієм Москалем триває. Учора нардеп вiд «НУНС» Москаль оприлюднив інформацію про чергові зловживання очільника МВС, яку йому повідомила група кримських міліціонерів, його колишніх підлеглих. Тож пан Москаль стверджує, що співробітник управління внутрішньої безпеки міліції Криму Сергій Володін будує в Коктебелі будинок для свого шефа, земляка й кума — генерала Могильова, повідомляє прес–служба «Народної самооборони». Старання пана Володіна були належно оцінені міністром, тож він незаконно отримав погони полковника.

«Користуючись службовим становищем, Володін отримав у Коктебелі дві земельні ділянки по вулиці Леніна, 122–г, які оформив на себе як на підставну особу і збудував будинок для міністра МВС, — стверджує генерал міліції у відставці Геннадій Москаль. — У будівництві також брав участь і колишній начальник Феодосійського міськ­відділу міліції Олег Козюра, за час керівництва якого троє співробітників карного розшуку та троє бійців «Беркута» були притягнуті за злочини до кримінальної відповідальності. Та всупереч обіцянкам міністра звільняти керівників підрозділів за злочини підлеглих Козюра був призначений начальником управління МВС у Севастополі за вклад у будівництво будинку для Могильова. Сам Могильов неодноразово приїжджав на будівництво й давав персональні вказівки щодо ведення робіт».

Депутат Москаль звернувся до Генпрокурора та Прем’єр–міністра з відповідним запитом. Усі попередні запити депутата щодо діяльності міністра Могильова на посаді ні до чого не призвели. Натомість сам очільник МВС нещодавно заявив, що розбереться з «інформаційною війною», оголошеною йому паном Москалем. Нардеп–«самбіст» сприйняв ці слова міністра як пряму погрозу на свою адресу. «Якщо я раптом зникну, як харківський журналіст Климентьєв, то одразу беріть за задницю Могильова», — каже Геннадій Москаль.