Лоліта Ананасова: Звідки беруться сили — не знаю

Лоліта Ананасова: Звідки беруться сили — не знаю

Лоліта Ананасова на нещодав­ньому чемпіонаті Європи з водних видів здобула три бронзовi нагороди в синхронному плаванні. Пiсля розмови з нею чомусь спало на думку порівняти її зі сплячою красунею. Уже в шість років Лоліта, яку назвали в честь іспанської співачки та актриси, знала, що краса врятує світ. А зараз же 18–річна харків’янка запевняє, що сили вона поповнює під час сну. Певно, тому крихкій і тендітній спортсменці вдається знаходити баланс між виснажливими тренуваннями, без яких неможливий успіх у великому спорті, та мистецтвом, яке лежить в основі її професії. Тож аби детальніше розпитати про нелегке спортивне життя Лоліти, дізнатися про рецепти боротьби iз втомою та поцікавитися планами на майбутнє, кореспондент «України молодої» розшукав юну грацію в Харкові, куди вона повернулася після чергових звитяг.

Із прицілом на Лондон

Із прицілом на Лондон

Учора, загасивши на плавучому стадіоні в Сінгапурі олімпійський вогонь, організатори I Літніх Юнацьких ігор сповістили світ про їхнє завершення. Упродовж 12 днів більш як 3,5 тисячi юнаків і дівчат розіграли 201 комплект медалей. Серед численної армії юних спортсменів були й 55 наших співвітчизників, які вибороли 35 нагород. Десять золотих, дев’ять срібних та 16 бронзових медалей — це доробок «синьо–жовтої» команди, завдяки якому вона посіла третє місце в підсумковому заліку. Попереду нас опинилися китайці з 53 відзнаками (30+18+5) та росіяни, в активі яких 49 нагород (20+17+12).

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У Європі, та не в тій

У Європі, та не в тій

Чотири сезони поспіль київське «Динамо» було незмінним учасником групового раунду європейської клубної Суперліги. Із часу ганебної поразки від швейцарського «Туна» динамівці неодмінно проходили своїх опонентів у боротьбі за вихід до цього етапу Ліги чемпіонів, долаючи їх іноді легко, а іноді зі скрипом. Такого ж результату очікували від «біло–синіх» і позавчора: після нічиєї з «Аяксом» у першому матчі стикового раунду Ліги українцям неодмінно треба було перемагати.

Вдома все допомагає

Вдома все допомагає

Позавчорашній ігровий день став щасливим для команд, які грали вдома, — квінтет господарів у повному складі промарширував до групового турніру Ліги чемпіонів. Причому лондонський «Тоттенхем» і словацька «Жиліна» вперше виступатимуть на такому високому рівні. І якщо для англійських клубів участь в основному раунді найпрестижнішого клубного турніру Європи — звична справа, то зі Словаччини туди потрапляє лише третя команда. Наші західні сусіди зуміли розбити принципового суперника з Чехії — особливо постарався 21–річний гамбійський форвард Мамаду Сіссе.

Всі статті рубрики