ХРОНІКА

27.08.2010

Теніс

Із трьох українців на турнірі АТР у Нью–Хейвені в основній сітці залишився один. У другому колі сіяний під дев’ятим номером Сергій Стаховський здолав австралійця Кучака — 2:6, 7:6, 7:6. А от Олександр Долгополов, перегравши на цій стадії американця Блейка (6:4, 6:2), в третьому раунді поступився сербу Троїцьки (7:6, 6:7, 2:6). Так само в 1/8 фіналу зійшов із дистанції Ілля Марченко, не встоявши перед казахстанцем Корольовим — 6:7, 4:6.

У жіночій частині змагань слідом за Оленою Бондаренко зачохлила ракетку і її сестра Катерина, програвши росіянці Дементьєвій — 6:7, 7:6, 4:6.

Гандбол

Готуючись до старту сезону, українські клуби беруть участь у товариських турнірах. На VII Меморіалі Єжи Клемпеля в польському Дзержонюве за участю восьми команд грали й три призери чемпіонату України. У підсумку запорізький «ЗТР» посів друге місце, «Портовик» із Південного — четверте, а броварський «Будівельник» фінішував останнім. Переможцем же стала польська «Вісла».

Цими ж днями запорізький «Мотор–ЗНТУ» виграв турнір у білоруському Могильові, здолавши три місцеві команди й полтавське «Динамо».

Баскетбол

Центровий збірної України В’ячеслав Кравцов, у якого завершився контракт із «Києвом», перейшов до «Донецька».