Губський служити «Регіонам» радий

Губський служити «Регіонам» радий

Як і прогнозувала «УМ» минулого тижня, руйнівні тенденції в лавах БЮТу набирають обертів. Один із ключових гравців політсили Юлії Тимошенко — Богдан Губський — ще раніше «взяв до виконання» вказівку переможців президентських перегонів поміняти БЮТівського голову Київської облради Володимира Майбоженка і створити в раді нову більшість без «біло–сердечних». Які, нагадаємо, мали до цього в Київській облраді 65 депутатів із 120. І ось, як повідомляє «Обозрєватєль», 15 депутатів із БЮТ створили в облраді групу «Київщина», що має ввійти в нову більшість з участю депутатів з Партії регіонів.

За московським часом

За московським часом

Минулими вихідними очільник вітчизняного Кабміну зробив другу спробу домовитися про зменшення вартості російського газу для вітчизняних споживачів. Було навіть призначено час його зустрічі з російським колегою Володимиром Путіним на урядовій дачі в Ново–Огарьово: в суботу о 17:30 за московським часом. Але трагедія з літаком польського президента під Смоленськом внесла корективи у дво­сторонні українсько–російські перемовини. Путін зустрівся з Азаровим та членами його команди — міністром палива та енергетики Юрієм Бойком, а також заступником міністра економіки Валерієм Мунтяном — в аеропорту «Внуково–2», причому заплановану раніше розмову довелося скоротити.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Біло–синій» гість Білого дому

«Біло–синій» гість Білого дому

Віктор Янукович відбув у третій знаковий для себе закордонний візит на посту Президента — у Сполучені Штати. Президент України візьме участь у саміті з питань ядерної безпеки на запрошення американського лідера Барака Обами. Піковим моментом поїздки буде зустріч із Обамою: службам двох президентів таки вдалося домовитися про проведення зустрічі. Контакти Януковича із Заходом (перша поїздка — в Брюссель, через місяць — у Вашингтон) мали б викликати неспокій у проросійських виборців Януковича. Побоюючись колізій із зовнішнім курсом, команда Президента взялася організовувати ще й зустріч із Дмитром Медвєдєвим — уже третю за каденції В.Я.

Всі статті рубрики