Губський служити «Регіонам» радий

13.04.2010

Як і прогнозувала «УМ» минулого тижня, руйнівні тенденції в лавах БЮТу набирають обертів. Один із ключових гравців політсили Юлії Тимошенко — Богдан Губський — ще раніше «взяв до виконання» вказівку переможців президентських перегонів поміняти БЮТівського голову Київської облради Володимира Майбоженка і створити в раді нову більшість без «біло–сердечних». Які, нагадаємо, мали до цього в Київській облраді 65 депутатів із 120. І ось, як повідомляє «Обозрєватєль», 15 депутатів із БЮТ створили в облраді групу «Київщина», що має ввійти в нову більшість з участю депутатів з Партії регіонів.

Посвячені у справи Юлії Тимошенко експерти ствер­джують, що не лише Портнов, Губський, а вже практично вся провідна бізнес–група БЮТ звіряє компас із помислами Януковича. Колишні спонсори Юлі не хочуть ризикувати своїми капіталами.

 

ДО РЕЧІ
«Батьківщина» без грошей

З 1 квітня припинила вихід газета дніпропетровської обласної організації партії «Батьківщина». Причина — нестача грошей. Редакція газети, зокрема, заборгувала видавництву за попередній друк видання. Бракує грошей не лише газеті «Батьківщина». Керівництво обласної партійної організації зіткнулося з серйозними фінансовими труднощами. Особливо неприємно, що це відбувається на батьківщині Юлії Тимошенко.