Ножем по митцю

Ножем по митцю

Трагедія сталась 10 вересня близько шостої вечора на вулиці Горького, де мешкала родина художника Бережного. До правоохоронців звернулась схвильована донька Бережного: батько та його дружина впродовж доби не відповідають на телефонні дзвінки і не відчиняють двері. Загін МНС прибув на місце і потрапив у домівку Бережних. На підлозі знайшли закривавлені тіла загиблих.

Для кого подзвін?

Для кого подзвін?

Нинішній фестиваль «Дніп­ров­ський дзвін–2009» у Дніпро­петровську вже четвертий. За переказами, на Мо­настирському острові, де й проходить фест, перший дзвін зазвучав ще в VI столітті. Потім настали тривалі десятиліття мовчання. І тільки тепер вирішили відроджувати силу і велич церковного дзвону. Як пояснюють організатори фестивалю, а це Дніпропетровська єпархія УПЦ МП і міська влада, головною метою дійства є відродження духовності, залучення жителів краю до скарбниці православної культури, демонстрація вміння та майстерності дзвонарів.

За маму, за тата...

За маму, за тата...

10 вересня до інфекційного відділення Хмільницької центральної районної лікарні один за одним потрапили дев’ятеро зовсім маленьких пацієнтів віком від двох до чотирьох років з харчовим отруєнням. Усі малюки — вихованці дитячого садка села Уланів. Як повідомили «УМ» у прес–службі Міністерства з питань надзвичайних ситуацій, на вчорашній ранок троє дітей перебували у стані середнього ступеня важкості, а шестеро малят — легкого.

«Вирубили» вакцину

«Вирубили» вакцину

Про темряву, яку харківські енергетики влаштували обласній СЕС, стало відомо випадково. Недавно до інтернету потрапило відео, зняте прихованою камерою, де заступник голови облдержадміністрації Ігор Терехов переповідає історію порятунку річного запасу вакцини у холодильниках сан­епідеміологічної станції. Слухачем високопосадовця, мабуть, був хтось із його добрих знайомих, бо чиновник не шкодував міцного слівця, аби передати власне ставлення до ситуації. Сюжет з інтернету показали одразу два столичні телеканали, після чого в Харкові вибухнув гучний скандал.

Всі статті рубрики