Маразм у глухому куті

Маразм у глухому куті

Учора законодавці залишилися без зарплатні. Поки що за один день, але якщо так піде й далі, то доведеться бідолахам покласти зуби на полицю. Адже Верховна Рада традиційно заблокована, а суворий спікер–трудоголік підписав розпорядження, згідно з яким за кожен день вимушеного простою народні депутати розплачуватимуться кревно заробленою копійкою. От тільки бійцям Партії регіонів, які блокують президію, до жалюгідної парламентської зарплатні переважно байдуже. Ті ж нечисленні представники інших політичних таборів, які й справді живуть, та ще й свої партосередки годують на саму зарплату, нічого вдіяти не можуть: у ВР зараз триває не їхня гра.

«Янукович із Тимошенко змагаються за симпатії Кремля»,

«Янукович із Тимошенко змагаються за симпатії Кремля»,

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Поки «Регіони» та БЮТ обмінюються «компліментами», звинувачуючи опонентів у небажанні дбати про народ, у сторонніх спостерігачів із пропрезидентського табору ВР є свій оригінальний погляд на нинішні події в парламенті й на те, кому насправді вигідне його блокування. Міркуваннями з цього приводу з «УМ» поділився народний депутат від фракції «Наша Україна — Народна самооборона», представник групи «За Україну!» Володимир В’язівський.

Кредит... мінус чотири мільярди?

Кредит... мінус чотири мільярди?

Російські засоби масової інформації оприлюднили свого роду сенсаційну новину. Виявляється, під час запланованого візиту прем’єр–міністра РФ Володимира Путіна до Харкова він із своєю українською колегою Юлією Тимошенко розмовлятиме не тільки про авіабудування і транспортну галузь. Тобто засідання комітету з російсько–української економічної співпраці таки відбудеться, але головною під час другої за короткий проміжок часу зустрічі прем’єрів двох країн (перша відбулася на початку вересня у Польщі) стане розмова про газ.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Рух до виборів

Рух до виборів

Двадцять років тому, 8—10 вересня 1989–го, у Києві відбувся установчий з’їзд «Народного руху України за перебудову». Наступними вихідними в головному концертному холі країни, Палаці «Україна», відбудуться офіційні урочистості з нагоди 20–ї річниці НРУ. На цю подію не запросили нинішнього голову Руху Бориса Тарасюка — очевидно тому, що входить до коаліції з Юлією Тимошенко. Тому нинішнє керівництво партії проводить альтернативні заходи: днями відбулися урочисті збори НРУ, де з вітанням виступила та сама Тимошенко. А вчора Тарасюк скликав прес–конференцію в партійному офісі.

Всі статті рубрики