Бар на місці Жизелі

Бар на місці Жизелі

Чутки про те, що голлівудський красунчик Леонардо Ді Капріо розійшовся зі своєю подругою Бар Рафаелі, знову виявилися перебільшенням. Пара вже не раз розбігалася на деякий час, а потім знову відновлювала стосунки. От і тепер, після півторамісячної перерви, голуб’ята ходять, тримаючись за ручки. Хоча довго розгулювати їм ніколи: якщо Лео зараз не надто завантажений роботою, то Бар ледве встигає за напруженим робочим графіком. Зо­крема, днями модель укотре «підсиділа» колишню подружку Ді Капріо, 29–річну бразилійку Жизель Бюндхен. Раніше Рафаелі отримала контракт із брендом жіночої білизни «Вікторіяз сікрет» — після того, як компанія відмовилася від співпраці з Жизель. А тепер 24–річній ізраїльтянці дісталася ще одна робота, яку раніше виконувала Бюндхен: Бар стала «обличчям» модної лінії Rampage, яку досі представляла старша колега.

Ворог Поттера ледь не сів у в’язницю

Ворог Поттера ледь не сів у в’язницю

Поки прихильники жваво обговорювали прем’єру «Гаррі Поттера і Напівкровного принца», один із акторів «поттеріани» ледве не загримів за ґрати. Джеймі Уайлетт, який у кіноепопеї грає роль Вінсента Кребба — друга Драко Малфоя, потрапив до суду за звинуваченням у вирощуванні марихуани. Ще 2 квітня поліцейські знайшли в його автомобілі вісім пакетів із наркотичним зіллям, а під час обшуку в домі, де Уайлетт мешкає з матір’ю, виявили цілу міні–плантацію коноплі, вирощуваної в ящиках під спеціальними лампами. Актора заарештували, за британськими законами йому загрожувало до 14 років ув’язнення.

Запах «поганої дівчинки»

Запах «поганої дівчинки»

Зірка музики й епатажу Емі Вайнхаус продовжує налагоджувати нове життя. Покинувши важкі наркотики, співачка нарешті остаточно розлучилася й із чоловіком, який її до отрути привчив. Як повідомляє Бі–Бі–Сі, процедура розірвання шлюбу з Блейком Філдером–Сівілом зайняла кілька хвилин. Блейк сам на початку року подав на розлучення, мотивуючи це тим, що Емі його зрадила. На той час знесилена наркотиками, алкоголем і жахливим стилем життя виконавиця відпочивала на Карибському острові Сент–Люсія у компанії свого друга, актора Джоша Боумена. Завдяки цим стосункам Емі нарешті вийшла з депресії й почала потроху виборсуватися зі своїх залежностей. «Не нагадуйте мені, що колись я була одружена з цією людиною, — каже співачка про Філдера–Сівіла. — Він був таким самим, як я, ми разом кололися й пили. А коли я поряд із Джошем, то більше ніяких стимуляторів мені не потрібно».

Всі статті рубрики