Запах «поганої дівчинки»

25.07.2009
Запах «поганої дівчинки»

Емі приходить до тями.

Зірка музики й епатажу Емі Вайнхаус продовжує налагоджувати нове життя. Покинувши важкі наркотики, співачка нарешті остаточно розлучилася й із чоловіком, який її до отрути привчив. Як повідомляє Бі–Бі–Сі, процедура розірвання шлюбу з Блейком Філдером–Сівілом зайняла кілька хвилин. Блейк сам на початку року подав на розлучення, мотивуючи це тим, що Емі його зрадила. На той час знесилена наркотиками, алкоголем і жахливим стилем життя виконавиця відпочивала на Карибському острові Сент–Люсія у компанії свого друга, актора Джоша Боумена. Завдяки цим стосункам Емі нарешті вийшла з депресії й почала потроху виборсуватися зі своїх залежностей. «Не нагадуйте мені, що колись я була одружена з цією людиною, — каже співачка про Філдера–Сівіла. — Він був таким самим, як я, ми разом кололися й пили. А коли я поряд із Джошем, то більше ніяких стимуляторів мені не потрібно».

Зараз Емі перебуває удома, в Британії, чекаючи відповіді на запит про отримання громадянства від влади Сент–Люсії, куди хоче переїхати назавжди. Плани у зірки великі: окрім музичної, вона хоче зайнятися ще й комерційною діяльністю — випустити іменну лінію ексклюзивних парфумів. У цьому дочку підтримує батько, Мітч Вайнхаус, який уже звернувся до кількох парфумерних компаній, просуваючи ідею Емі. Він вважає, що аромат марки Вайнхаус буде дуже популярним, адже співачці ніколи не бракувало прихильників, і вони, на його думку, захочуть пахнути, як їхній кумир.

Утім косметичні фірми цього ентузіазму не поділяють. На думку експертів, їх відлякує «брудний» імідж вічно розхристаної, нетверезої й замученої Емі, який зовсім не вписується в «пухнасті й запахущі» рамки парфумерного бізнесу. Складно повірити, що така особа може пахнути чимось приємним.