Бар на місці Жизелі

25.07.2009
Бар на місці Жизелі

Чутки про те, що голлівудський красунчик Леонардо Ді Капріо розійшовся зі своєю подругою Бар Рафаелі, знову виявилися перебільшенням. Пара вже не раз розбігалася на деякий час, а потім знову відновлювала стосунки. От і тепер, після півторамісячної перерви, голуб’ята ходять, тримаючись за ручки. Хоча довго розгулювати їм ніколи: якщо Лео зараз не надто завантажений роботою, то Бар ледве встигає за напруженим робочим графіком. Зо­крема, днями модель укотре «підсиділа» колишню подружку Ді Капріо, 29–річну бразилійку Жизель Бюндхен. Раніше Рафаелі отримала контракт із брендом жіночої білизни «Вікторіяз сікрет» — після того, як компанія відмовилася від співпраці з Жизель. А тепер 24–річній ізраїльтянці дісталася ще одна робота, яку раніше виконувала Бюндхен: Бар стала «обличчям» модної лінії Rampage, яку досі представляла старша колега.

Представники бренду переконують, що, пропонуючи контракт міс Рафаелі, навіть не думали про її суперництво зі своєю попередньою моделлю. «Бар — мила, молода, сексуальна і красива — як наші клієнтки. Тому, побачивши її, ми одразу вирішили, що саме ця дівчина має стати новим «обличчям» рекламної кампанії», — пояснюють представники Rampage. За чутками, Жизелі постійне порівняння з нинішньою подружкою свого «колишнього» геть не до вподоби. Поки бразилійка ще працювала на подіумі (а зараз вона, нагадаємо, тимчасово відійшла від роботи з огляду на вагітність), то ставила працедавцям умову: в показах за її участю не має бути задіяна Бар.

Натомість саму зірку Землі Обітованої лаври Бюндхен анітрохи не хвилюють. Її кумиром є німецька топ–модель Хайді Клум — ізраїльтянка не приховує, що мріє бути схожою на неї.