Вересень, четвер, розвал, Томенко...

Вересень, четвер, розвал, Томенко...

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

В останні дні ми стали свідками маніпуляції. По телебаченню тільки й показують, що політиків, які звинувачують керівництво фракції «Наша Україна — Народна самооборона» у зриві домовленостей. Мене це обурює, бо існуючі домовленості зруйнував Блок Юлії Тимошенко.

В Евіані на дивані

В Евіані на дивані

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк учора перебував у Франції, де брав участь у щорічній Всесвітній політичній конференції в місті Евіан. На триденному форумі, організованому Французьким інститутом міжнародних відносин, присутні більше десятка глав держав і урядів, а також ціла низка впливових персон вищого рівня з усього світу. Як зазначають організатори заходу, Яценюк запрошений в Евіан через «визначну роль у політичному житті України і великий досвід у сфері міжнародних відносин».

«Ой Богдане, Богданочку...»

«Ой Богдане, Богданочку...»

Після візиту Юлії Тимошенко до Москви у багатьох потенційних виборців залишилося чимало запитань. Наприклад, про те, чому Прем’єр–міністр замість обуритися, коли чужоземний колега застосовує до Президента її держави тюремний жаргон (коментуючи ситуацію з літаками, прем’єр РФ Володимир Путін назвав Віктор Ющенка «мазуриком», що означає «кишеньковий злодій»), тільки підхихикує. Або про що вона чотири години говорила наодинці з Путіним і ще півтори — з президентом РФ Медведєвим.

«Не хочемо бути фіговим листком»

«Не хочемо бути фіговим листком»

Свій виступ на суботній конференції Полтавської обласної організації голова Народного руху України, народний депутат Борис Тарасюк почав зі спогадів про аналогічну зустріч річної давнини. Тоді ця сама аудиторія зустрічала Бориса Івановича оваціями — як героя зі статусом відставленого, але не скореного міністра закордонних справ, який і в уряді Януковича ледь не врукопашну відстоював рухівські ідеали...

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Чорна мітка» парламенту

«Чорна мітка» парламенту

Сьогодні в секретаріаті Президента відбудуться політичні консультації щодо ситуації в парламенті. А ситуація така, що там уже більше місяця нема коаліції. Це є підставою для розпуску парламенту. За Конституцією, такі консультації Президент має проводити перш ніж розпустити Верховну Раду. Чи означає сьогоднішня зустріч остаточну передачу Верховній Раді «чорної мітки»? У квітні 2007–го відразу після подібних консультацій Президент підписав указ (так званий «перший указ») про розпуск Верховної Ради та оголосив про проведення дострокових виборів.

Всі статті рубрики