«Донецькі» за ціною не постоять

«Донецькі» за ціною не постоять

Перший заступник голови фракції Партії регіонів Олександр Єфремов підтвердив, що ПР веде переговори з представниками Блоку Юлії Тимошенко щодо створення парламентської коаліції. «Переговори ведуться в різних форматах, конкретного списку переговорників немає. У якихось беру участь я, у якихось — Андрій Клюєв, Борис Колесников і наш лідер Віктор Янукович», — сказав Єфремов у інтерв’ю газеті «Коммєрсант–Укра­їна». Газета також пише, що БЮТ на переговорах представляють Іван Кириленко, Олександр Турчинов, а також дует Андріїв — Кожем’якіна й Портнова.

Васві, ти не правий

Васві, ти не правий

Ідеться про письмове звернення голови цієї кримськотатарської громадської організації Васві Абдураїмова на ім’я президента РФ Медвєдєва, голови уряду Путіна, а також президента Татарстану Шаймієва, передане через генконсула Росії в Криму Ніколаєва. У відозві міститься прохання «від імені Російської Федерації захиститити корінний та інші малочисельні етноси Криму від геноциду, що не припиняється, з боку націоналістично налаш­тованих властей України».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ефект відсутності

Ефект відсутності

Діяльність Верховної Ради цього скликання є найменш ефективною та найбільш конфліктною. Такий висновок зробив Комітет виборців України, промоніторивши законодавчу роботу українського парламенту. На думку експертів КВУ, Рада не змогла професійно й адекватно організувати власну роботу. Майже рік парламент працював без заступників спікерів. Більшість часу, відведеного на сесійні засідання, було витрачено на перерви та блокування трибуни.

Григорій Омельченко: Урядовці повинні мати одностайну позицію з Президентом

Григорій Омельченко: Урядовці повинні мати одностайну позицію з Президентом

Минулого тижня на політичному комітеті Парламенської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) вирішували, як оцінити російську інтервенцію в Грузію. Заява мала бути м’якою й аморфною, подібна до реакції на ці події керівництва Блоку Юлії Тимошенко. Причини ті самі — острах і небажання зіпсувати стосунки з Росією. Проте закінчилося все переглядом повноважень російської делегації в ПАРЄ. Чи не основним чинником, який розбудив сонних і заляканих європейських парламентаріїв, була промова представника від України, депутата від фракції БЮТ Григорія Омельченка, який із логікою юриста назвав речі своїми іменами: Росія вчинила агресію і є загарбником. Після пана Омельченка з подібними заявами виступили представники більшості європейських країн. Нахабні російські депутати на чолі з одіозним Сергієм Марковим нарешті дістали гідну відсіч.
По приїзді з Парижа Григорій Омелянович розповів у інтерв’ю «УМ» про те, який тиск чиниться на Україну ззовні, а також поділився своїми думками про вихід із політичної кризи у Верховній Раді.

Всі статті рубрики