НОВИНИ ПЛЮС

19.09.2008

Філіпіки Януковича

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявив, що Центральна і Східна Україна «незабаром дасть свою відповідь» діям нинішньої влади. Виступаючи вчора на відкритті туберкульозного диспансеру в Слов’яносербському районі Луганської області, Янукович відзначив, що всі лиха в країні відбуваються через те, що до влади в Україні в 2004 році прийшла «оранжева орда», яка «тероризувала і захід, і центр, і схід своїми обіцянками і непродуманими діями». «Ми зробимо все, щоб довести, що ми самостійна країна, що будемо будувати своє майбутнє самостійно, і ніколи не дамо в образу наших дідів, які відстояли наше життя своєю кров’ю», — заявив екс–Прем’єр.

Справа про отруєння

Учора, знову прийшовши на допит до Генпрокуратури у справі про отруєння Віктора Ющенка, Юлія Тимошенко заявила журналістам, що її повістки «виписуються в секретаріаті Президента». Глава уряду сподівається, що її походи до ГПУ не будуть продовжуватися довго. «На жаль, усе, що я бачу, — отруєння безмежною владою з важкою інтоксикацією секретаріату Президента, який вже не знає, як дістати своїх політичних конкурентів”, — сказала ЮВТ про свою роль у цій справі.

Відповідальність кримського спікера

Міліція склала протокол про адмінправопорушення відносно голови ВР Криму Анатолія Гриценка — через відмову надати інформацію про походження коштів, внесених ним для погашення кредиту в сумі 1,2 млн. грн. за авто. При спробі ознайомити Гриценка з матеріалами він побив одного з понятих, якого було госпіталізовано, повідомляє ДЗГ МВС.