Небо й земля наших «гуліверів»

Небо й земля наших «гуліверів»

Перший відбірковий матч чемпіонату Європи–2009 команди Валентина Мельничука в Туреччині, попри негативний підсумок, надав певні приводи для оптимізму. Наша збірна намагалася гнути свою лінію, хоча це й не завжди виходило, і не здавалася до останніх секунд. Другий суперник українських чоловіків виглядав не менш грізно.

Удома й погода допомагає

Удома й погода допомагає

Нечастий випадок трапився на четвертому в сезоні турнірі з серії «Великого шолома». Відкритий чемпіонат США не встиг завершитися за відведені йому два тижні. Причиною стала погода. І трапилося це не на «дощовому» Уїмблдоні, а по інший бік океану — в Нью–Йорку.

А кому зараз легко?

А кому зараз легко?

У Європі розпочався футбольний марафон за право потрапити на чемпіонат світу, що влітку 2010 року відбудеться в Південно–Африканській Республіці. Переможцю останнього «мундіалю», збірній Італії, на чолі з новим–старим тренером Марчело Ліппі слід добряче попрацювати, щоб відновити втрачену за часів керування Роберто Донадонні злагодженість своїх рядів.

Підмочені результати

Підмочені результати

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

На Гран–прі Бельгії було все те, за що шанувальники люблять ці перегони: високі швидкості, розбиті боліди та карколомні зміни ситуації на трасі. Свої корективи вніс дощ, який пройшов у Спа перед самим стартом, а потім знову нагадав про себе за лічені кола до фінішу. У підсумку частина пілотів закінчувала гонку на «сухих» шинах.

Державний підхід

Державний підхід

Так у нас повелося, що під час підготовки спортсменів до стартів мало хто простягає їм руку допомоги в нелегкій повсякденній праці. Зате коли вони повертаються з медалями найпрестижніших змагань, як–то Олімпійські ігри чи, рідше, чемпіонат світу, поруч із ними одразу з’являються десятки людей, начебто причетних до тріумфу.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Фарт у спадок

Фарт у спадок

Що не кажіть, а у львівського стадіону «Україна» таки є щось особливе. П’ять матчів провела тут наша збірна й здобула п’ять перемог. Причому двічі бажаний результат українці виривали на останніх секундах. Можливо, головна арена галицької столиці стане для «синьо–жовтих» чимось на зразок хорватського «Максимира», на якому наші суперники по відбірковій групі не програли жодної офіційної зустрічі. Думається, навряд чи хтось відмовився б, аби у Львові наші футболісти отримували додатковий заряд упевненості у власних силах.

Всі статті рубрики