Стабільно й далекосяжно

Стабільно й далекосяжно

27–й форум кращих гімнасток континенту приймало старовинне французьке місто Клермон–Ферран. Попри те, що ліцензії на головний старт сезону — Олімпійські ігри — спортсменки розібрали ще торік, більшість національних команд привезли на турнір основні склади. Адже саме тут провідним спортсменкам Старого світу випала остання можливість провести генеральну репетицію перед виступом у Пекіні. Винятком була лише збірна Росії: дворазова олімпійська чемпіонка Олена Замолодчикова вирішила заощадити сили, а Юлія Ложечкіна й Катерина Крамаренко відчували проблеми зі здоров’ям.

Критичний Масса

Критичний Масса

Роберт Кубіца вперше виграв «поул позишн» у змаганнях «Формули–1». Таким чином, у Бахрейні з чільного місця стартової решітки вперше в історії почав основну гонку поляк, і взагалі слов’янський або східноєвропейський гонщик. Та й, до речі, пілоти команди «БМВ–Заубер» ніколи досі не ставали переможцями кваліфікацій. Історичному успіху Кубіци посприяла порівняно менша, ніж у решти гонщиків, кількість пального в баках.

Нещасні випадки як тенденція

Нещасні випадки як тенденція

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Тур розпочався у п’ятницю зустріччю в Сімферополі, де в очній дуелі зійшлися двоє з тріо бомбардирів чемпіонату — «канонір» Селезньов і Гоменюк із «Таврії». Доти, згідно зі статистикою, кияни мали разючу перевагу в особистих зустрічах — 13 перемог проти чотирьох в активі кримчан. Крім того, обидві команди націлилися на участь у Кубку Інтертото, для чого потрібно не лише посісти місце, не нижче восьмого, а ще й випередити в чільній вісімці інших претендентів на «втішний» єврокубок.

Коли медалі не в радість

Коли медалі не в радість

Континентальна першість з двох видів боротьби, що завершилася в неділю в фінському Тампере, українським чоловікам принесла розчарування, тоді як жінки мали чимало приводів порадіти. При цьому «рвати й метати» більше належало саме представникам сильної статі, адже путівки на Олімпійські ігри до Пекіна вони ще мали здобувати, тоді як наші панянки з цим завданням уже давно впоралися.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Перші «зоряні війни» України

Перші «зоряні війни» України

Досі в столиці Донбасу були вагомі підстави для того, аби отримати неофіційний статус своєрідного «зоряного міста». Адже в останні роки тут із завидною регулярністю відбуваються міжнародний легкоатлетичний турнір «Зірки жердини» та фестиваль «Зірки світового балету». А відтепер шахтарська столиця удостоїлася честі провести ще й найперше всеукраїнське шоу за участі баскетбольних зірок, які виблискують у вітчизняній суперлізі. Причому «Матч зірок» самі донеччани вважають прелюдією до виступів у недалекому майбутньому в суперлізі своїх улюбленців із БК «Донецьк», який лідирує у вищій лізі.

Всі статті рубрики