НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Олег Медведєв: Якщо ми мовчимо — це не значить, що нам нічого сказати

Олег Медведєв: Якщо ми мовчимо — це не значить, що нам нічого сказати

Минулого тижня Юлія Тимошенко вперше відповіла публічним листом на зауваження до уряду, які часто надходять із Банкової. Доти Прем’єр утримувалася від прямого з’ясовування стосунків. У листі Тимошенко відреагувала на різкі оцінки Президента щодо дій Кабміну в «газових» переговорах із Росією. Тимошенко навела дані, ніби Ющенко домовився з Путіним про російський газ за 315 доларів. Глава держави обурився й назвав подібні заяви Прем’єрки «авантюрами» та «інтригами». За словами Ющенка, на його зустрічах у Москві були домовленості про поставки за цінами минулого року, тобто $179.

Учора Віктор Ющенко запросив Юлію Тимошенко на доповідь з приводу газу і домовленостей, досягнутих між «Нафтогазом» і «Газпромом» у Москві (сам уряд начебто зафіксував ціну $315 за частину обсягів одержаного газу). Добре хоча б те, що сторони перейшли до особистого спілкування. «Обмін листами — не найкращий приклад співпраці Президента та Прем’єра», — каже з цього приводу Олег Медведєв — радник Тимошенко, політтехнолог, віце–президент Української ліги зі зв’язків із громадськістю. Саме він є одним із тих, хто забезпечує «пропагандистське наповнення» кампанії Тимошенко та прораховує публічні кроки лідерки БЮТ.

Черновецького поменшало наполовину

Черновецького поменшало наполовину

Учора в оточеній жовтою автотехнікою мерії («маршрутники», які продовжують страйкувати, розставили своїх залізних коней уздовж Хрещатика) царювало пожвавлення. Зголодніла за засіданнями Київради преса жваво оточила секретаря Київради Олеся Довгого, щоб почути з його вуст дві новини. По–перше, Довгий запросив до слова головного державного виконавця підрозділу примусового виконання рішень Головного управління юстиції Сергія Крайчинського. Той повідомив про рішення Радивилівського райсуду Рівненської області, яким Блоку Тимошенко... заборонено «користуватися» імперативним мандатом. Після цього секретар Київради зачитав лист від Леоніда Черновецького до Президента України: київський мер і очільник міської держадміністрації попросився відсторонити його з другої посади. Щоправда, лише на десять днів.

Всі статті рубрики