ЦИТАТИ ТИЖНЯ

14.03.2008

Юлія Тимошенко,
Прем’єр–міністр
— про те, як на неї впливає весна:

— Я не знаю, як може негативно впливати весна на людину, за винятком авітамінозу. Мені весна дає сили, радість і ще більше стимулює до роботи.

(INTV)

 

Ірена Кільчицька,
заступник мера Києва
— про наміри Кабміну звільнити Леоніда Черновецького:

— Вони два роки — бо вони то опозиція, то коаліція, то вони хрєн знає шо, я прошу прощєнія, — вони не можуть його зняти і таке інше. Тому вони хочуть зараз це зробити адміністративними методами.

(«5–й канал»)

 

Леонід Черновецький,
київський міський голова
— про свої досвід і значимість:

— Кожне слово, яке я промовляю, — це вже сьогодні слово мудрості, тому що в мене велетенський досвід із зовсім різних сфер: і політики, і бізнесу, і управління. Я вірю, що колись буду повністю щасливим. Щасливішим, аніж я був, коли в мене були всього лиш одна пара штанів і кілька сорочок і багато–багато планів на майбутнє.

(«Блік»)

 

Андрій Портнов,
народний депутат від БЮТ
— про те, що ЦВК не може зібратися на повноважне засідання:

— Якщо членам Цент­ральної виборчої комісії не подобається їхня робота, то вони можуть знайти собі іншу, набагато легшу.

(«Українська правда»)

 

Тарас Чорновіл,
народний депутат від ПР
— про помилки Партії регіонів:

— Першу помилку ми зробили тоді, коли почали топтатися по мозолях Віктора Ющенка замість того, щоб шукати нормальну співпрацю, — це наш крок назад. Усе почалося із закону про Кабмін, який треба було приймати в іншій редакції.

(«ІнтерМедіаКонсалтинг»)