Не пошкодуйте ягід: рецепти варення на будь-який смак
Перефразувати слова про халву можна так: «Скільки не кажи «варення», в роті солодко не стане».
Перефразувати слова про халву можна так: «Скільки не кажи «варення», в роті солодко не стане».
Рецепти Люби Біріної, переможниці кулінарних конкурсів, не потребують рекомендацій, вони, як ті гарячі пиріжки, розлітаються від господині до господині.
Усе, що пов’язано з ягодами, — апріорі фантастика. Зараз, коли їх з’явилося дуже багато й різних, це не так сильно відчувається, а от взимку ягоди — це фантастичний привіт від літа.
Я вже й, було, подумала, що знаю про полуницю все, особливо в кулінарному розрізі — ми стільки про неї писали! Але
Влітку на природі зібратися в дружньому колі — це вже свято, незалежно від дня календаря.
Варення — це навіть не смаколик, це солодкі асоціації з бабусиною турботою.
«Сьогодні — жодних викамеликів* і романтики, тільки вареники&галушки, тільки хардкор!» — відразу вводить нас у курс кулінарної справи Оксана Дорошенко, молодший науковий співробітник історико-культурного заповідника «Більськ».
Якраз завтра це світле свято, і відсвяткувати його треба так само гарно, з добрими думками і смачними стравами.
От я й досі не знаю, що мала на увазі моя бабуся, коли говорила, що від кабачків молодшають, але знаю, що її слова не були позбавлені сенсу.
Що не кажіть, а влітку все насиченіше й барвистіше: природа, небо і наше «земне» — страви.