Калейдоскоп версій

Калейдоскоп версій

Британська телерадіокомпанія зважилася провести власне розслідування щодо авіакатастрофи малайзійського «Боїнга», показавши документальний фільм, в якому об’єднала всі існуючі версії катастрофи, аналізуючи кожну. Зокрема, відомі версії про винищувачі, котрі збили літак, ракети, випущені з різних місць тощо. По гарячих слідах команда ВВС опитала очевидців та експертів.

Мрії про деокупацію

Мрії про деокупацію

До Дня 71-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в містах Донецької та Луганської областей (контрольованих українською владою) пройде автопробіг, повідомляє прес-центр штабу АТО. Зокрема, 6 травня автопробіг пройде в Краматорську і Бахмуті, 7 травня — в Лисичанську, 8 травня — в Старобільську, 9 — у Станиці Луганській.

«Умовний» рефлекс

«Умовний» рефлекс

Свій 35-й день народження (11 травня) полонена українська льотчиця другий рік поспіль святкуватиме у російській в’язниці. Якщо на минулому тижні відчувалося помітне пожвавлення розмов навколо її повернення додому, то після великодніх свят ситуація трохи змінилася.

Не спокусилися

Не спокусилися

Представники бюджетної сфери півострова Крим, школярі, а також інші «підневільні» представники кримськотатарського народу погодилися відвідати свято тільки на умовах проведення безоплатних фуршетів. Однак заманити людей на національне свято, приурочене закінченню посівних робіт, навіть дармовою їжею виявилося проблематично.

Нюхай і твори

Нюхай і твори

Вперше на території одного з найбільших у Європі ботанічних садів відбудеться фестиваль бузку. Організатори фестивалю розповіли «УМ», що започатковують таку ініціативу з метою популяризації рослинного світу серед киян та гостей міста.

«Танцювала карапет — побила ботинки»

«Танцювала карапет — побила ботинки»

Унікальне свято, котре поверне черкащан у далекий і неповторний 1945 рік, відбудеться у Черкасах 9 травня на День Перемоги. Об 11-й годині у сквері за обласною радою стартує мистецько-патріотичний проект «Кружляє весна 45-го!».

Нахабство — друге щастя?

Нахабство — друге щастя?

Ландшафтний заказник загальнодержавного значення «Касперівський», що на півдні Тернопільщини, можна по праву назвати одним iз найкрасивіших місць не тільки регіону, а й усієї Західної України. Але цим воно приваблює, на жаль, не лише туристів та природолюбів.

Всі статті рубрики